O Steve από το σίριαλ «Beverly Hills» δουλεύει πλέον ως στρίπερ

O Steve από το σίριαλ «Beverly Hills» δουλεύει πλέον ως στρίπερ

Δείτε τους sexy κοιλιακούς του στα 49 του χρόνια

Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν ξέρουμε τι απ' όλα είναι είδηση. Το γεγονός ότι o Ιan Ziering, o γνωστός Steve από το διάσημο σίριαλ "Beverly Hills, 90210" θα βγάζει τα ρούχα του μαζί με άλλα καλογυμνασμένα αγόρια του γνωστού γκρουπ με στρίπερς, Chippendales ή ότι στα 49 του χρόνια έχει αυτό το άψογο σώμα με τους six pack κοιλιακούς;

O Ian, που μετά το τέλος του σίριαλ το 2000 δεν έκανε τίποτε αξιόλογο, είπε το ναι και θα εμφανιστεί ως quest στρίπερ σε show του Las Vegas που σημαίνει ότι για λίγες βδομάδες θα δίνει παραστάσεις στις οποίες θα γδύνεται, θα μένει με ένα μικρό στριγκάκι και θα κερδίζει τα φιλοδωρήματά του κουνώντας τους γλουτούς του μπροστά σε κυρίες. Δεν είναι η πρώτη φορά που celebrities δέχονται την πρόταση να συμμετάσχουν για περιορισμένες παραστάσεις με το διάσημο γκρουπ των στρίπερ.

O ίδιος ομολόγησε ότι μόλις του έγινε η πρόταση, ξεκίνησε εντατικά γυμναστήριο και προσεγμένη διατροφή και μέσα σε 3 μήνες κατάφερε και έχασε περίπου 12 κιλά και γύμνασε εντυπωσιακά το σώμα του που αν και 49 ετών μοιάζει σχεδόν εφηβικό. «Είναι ένα sexy και αισθησιακό show και οι γυναίκες όντως τρελαίνονται» είπε ο Ian για την παράσταση. «Το show δεν είναι αισχρό και σκανδαλώδες.. Δεν έχω πρόβλημα να γδυθώ, με το νέο μου look δεν ντρέπομαι για τίποτε. Μπορώ να σταθώ στο ίδιο ύψος με τα άλλα παιδιά στο cast».