«Θέλω να βγάζω το μπλουζάκι και να δείχνω σαν κτήνος».Τελικά τα κατάφερε. Ποιος είναι;

«Θέλω να βγάζω το μπλουζάκι και να δείχνω σαν κτήνος».Τελικά τα κατάφερε. Ποιος είναι;

Το σώμα που του άλλαξε τη ζωή

Ο Joe Manganiello δεν είναι μόνο ο sexy λυκάνθρωπος του διάσημου σίριαλ «True Blood», αλλά και ένα από τα ωραιότερα κορμιά σήμερα στο Hollywood. Ο ίδιος το ξέρει και φροντίζει και φωτογραφίζεται με όσα λιγότερα ρούχα γίνεται... και καλά κάνει μεταξύ μας.
Στα 36 του μετά την εμφάνισή του στο σίριαλ είδε τη ζωή του και την καριέρα του να αλλάζει μέσα σε ένα βράδυ. Από ημιάγνωστος ηθοποιός έγινε hot star και ένας από τους πιο όμορφους ανθρώπους στον πλανήτη σύμφωνα με το περιοδικό people, κι όλα αυτά εξαιτίας των καλογυμνασμένων κοιλιακών του.

Ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξη του αποκάλυψε ότι 2002 είδε την καριέρα του να πιάνει πάτο. «Με εδίωξαν από τα διαμέρισμά μου επειδή δεν πλήρωνα το νοίκι. Έχασα το αμάξι μου τα έπιπλά μου και τα ρούχα μου. Ο σερίφης μου έδωσε 5 λεπτά να συγκεντρώσω ότι προλάβαινα σε ένα σάκο και να αφήσω το διαμέρισμα» δήλωσε ο ηθοποιός, ο οποίος το 2010 επιλέχτηκε να παίξει το λυκάνθρωπο στη δημοφιλέστατη σειρά του ΗΒΟ.

«Όσα χρήματα είχα, τα ξόδεψα στην προπόνηση» συμπλήρωσε ο ηθοποιός ο οποίος τελικά είχε καλό ένστικτο και πολύ υπομονή μια και έφτιαξε ένα από τα από γυμνασμένα σώματα που έχουμε δει. Ο ίδιος έχασε περίπου 8 κιλά λίπους και αύξησε απίστευτα τον όγκο του. «Παίζω τον λυκάνθρωπο. Ήθελα να δείχνω σαν κτήνος όταν θα έβγαζα το μπλουζάκι μου» δήλωσε ο Joe ο οποίος το έτυχε και με το παραπάνω.