Ακατάλληλο αν έχετε φάει: Οι «σκληρές» φωτογραφίες του Cavalli από τις διακοπές του!

Γωγώ Φούντα
Ακατάλληλο αν έχετε φάει: Οι «σκληρές» φωτογραφίες του Cavalli από τις διακοπές του!

Προσοχή: Καλύτερα να απομακρύνετε τα παιδιά!

O διάσημος μόδιστρος Roberto Cavalli απολαμβάνει τις διακοπές του στη Σαρδηνία μαζί με την... 27χρονη φίλη του Lina Nilson! Αυτό ως εδώ δεν αποτελεί και καμιά ιδιαίτερη είδηση μιας και είναι γνωστό ότι ο διεθνούς φήμης μόδιστρος είναι μπερμπάντης και αρέσκεται στην συντροφιά αρκετά, νεότερων γυναικών!

Αν κρίνουμε βέβαια από τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας σήμερα, η κοπέλα αυτή εκτός από χρέη αγαπημένης μάλλον εκτελεί και χρέη... αποκλειστικής! Πώς αλλιώς να εξηγήσουμε το γεγονός ότι, με ευλάβεια ομολογουμένως, έπλενε τον... πισινό του υπερήλικα Roberto και όχι... μόνο, με άφθονο νερό από φόβο πιθανότατα να μην... συγκαεί;

Ο Cavalli από την άλλη έδειχνε να απολαμβάνει δεόντως τις περιποιήσεις της Lina ενώ κυριολεκτικά δεν έδινε δεκάρα για την αδαμιαία περιβολή του, την οποία και το καλύτερο θέαμα δεν λες! Πάντως ο μεγαλύτερος άρχοντας της υπόθεσης είναι ο συμπαθής σκυλάκος του σχεδιαστή, ο οποίος δεν έδωσε καμία σημασία ούτε στο... τσίτσιδο αφεντικό του ούτε φυσικά και στους φωτογράφους που απαθανάτιζαν το αλλόκοτο αυτό σκηνικό με μανία!

Εμείς προτείνουμε στην κοπέλα να απαιτήσει βαρέα και ανθυγιεινά γιατί ειλικρινά την λυπήθηκε η ψυχή μας!

Διαβάστε ακόμη:

Φωτογραφία ντοκουμέντο: Η Έλενα Ναθαναήλ γυμνή!

Άτυχα τέκνα: Ποια διάσημα παιδιά έχουν κληρονομήσει τα... όχι και τόσο κολακευτικά χαρακτηριστικά των γονιών τους;

Παραλίγο να πεθάνει ο Johnny Depp! Γλίτωσε στο τσακ.(video)