Παιδί-θαύμα των '90s σοκάρει: «Ο Mel Gibson με έβριζε και με καταριόταν»!

Γωγώ Φούντα
Παιδί-θαύμα των '90s σοκάρει: «Ο Mel Gibson με έβριζε και με καταριόταν»!

Εντύπωση  δεν μας κάνει κιόλας!

Τελικά το Hollywood κρύβει πολλά μυστικά, τα περισσότερα εκ των οποίων ένοχα και πιπεράτα, έτσι για να μη χάνουμε το ενδιαφέρον μας! Κι αν με τους σημερινούς stars κάπως βαριέστε, γιατί έχει πέσει πολλή γυμναστική και διατροφή βρε παιδί μου, ας είναι καλά η Rihanna και κάποια άλλα άτακτα παιδιά που κρατάνε ακόμα τα προσχήματα, το Hollywood της περασμένης 20ετίας, είναι κυριολεκτικά διαμαντάκι και ανεξάντλητη πηγή ίντριγκας και σκανδάλων!

Το τελευταίο σοκαριστικό νέο, έχει να κάνει με τον πάλαι ποτέ γόη Mel Gibson και τη συνέντευξη της Gaby Hoffman, η οποία υπήρξε παιδί θαύμα, τύπου Macauley Culkin! H Gaby λοιπόν, είχε την ατυχία, γιατί και τύχη δεν το λες, στα 11 της μόλις χρόνια, να συμπρωταγωνιστήσει με τον... ιδιόρρυθμο star στην ταινία The Man Without A Face. Περίοδο της ζωής της που αν κρίνουμε από αυτά που είπε στη συνέντευξή της, μάλλον θα θέλει να διαγράψει διά παντός από την μνήμη της: «Ο Mel Gibson κυριολεκτικά με μισούσε! Αυτό φυσικά δεν ήταν σκληρό μόνο για ένα παιδί αλλά ακόμα και για έναν ενήλικα! Με έβριζε, με καταριόταν και έκανε σαν τρελός! Θυμάμαι ότι σχεδόν κάθε μέρα έκλαιγα»!

Τώρα ότι μας κάνει εντύπωση για τον Mel Gibson, ο οποίος έχει συλληφθεί ουκ ολίγες φορές να οδηγεί μεθυσμένος, έχει κατηγορηθεί άπειρες φορές για ξυλοδαρμό αλλά και ρατσιστική συμπεριφορά, δεν θα το λέγαμε, ωστόσο το να επιτίθεται σε ένα παιδί και να το βρίζει, πραγματικά ξεπερνάει κάθε όριο! Όχι ότι τον είχαμε σε ιδιαίτερη εκτίμηση με όλα αυτά, αλλά μετά από αυτό μπαίνει εύκολα στην πρώτη θέση των πιο αντιπαθητικών star! Με το σπαθί του που λέμε...

Διαβάστε ακόμη:

Ο Johnny Depp σοκάρει: «Είμαι τυφλός στο αριστερό μου μάτι!»

Ποιας διάσημης Αμερικανίδας ηθοποιού είναι αυτό το μωράκι;

H Katy Perry αποκάλυψε τον τραγικό τρόπο με τον οποίο τη χώρισε ο Russell Brand!