Ποιο είναι το μέλλον της Ελένης και της εκπομπής της;

Ποιο είναι το μέλλον της Ελένης και της εκπομπής της;

Τι ξέρουμε μέχρι σήμερα

Σε τρεις μέρες από σήμερα, θα τελειώσει άλλη μια τηλεοπτική χρονιά για την Ελένη, η 18η στη σειρά και την 8η στον κανάλι του Alpha.
Δεν ξέρουμε αν είναι όντως η πρώτη φορά που η Ελένη φτάνει στο τέλος της σεζόν, χωρίς να έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο ή να έχει δώσει έστω τα χέρια με το κανάλι, αλλά είναι σίγουρα η πιο κρίσιμη χρονιά. Και αν η Ελένη δείχνει ψύχραιμη και σίγουρη στη δημόσια εικόνα της και μπροστά στους συνεργάτες της, δεν έχει όμως την ανάλογη ψυχραιμία και η ομάδα της, που ζει στιγμές αγωνίας και ανασφάλειας.

Κάποιοι ισχυρίζονται ότι αυτό έχει ξανασυμβεί, να φτάσουν δηλαδή στο τέλος και να μην έχει ακουστεί ούτε μισή κουβέντα για την επομένη χρονιά, όμως ποτέ άλλοτε τα πράγματα δεν ήταν τόσο ρευστά. Ποτέ άλλοτε δεν συνέβαιναν κοσμοϊστορικές αλλαγές στην τηλεόραση, όπως συμβαίνουν στις μέρες μας. Αυτά τα βλέπουν οι άνθρωποι της Ελένης και ρωτούν να μάθουν, αλλά δεν παίρνουν καμία απάντηση.

Δεν αμφιβάλλει σχεδόν κανείς ότι θα δούμε και την επόμενη σεζόν την Ελένη στις οθόνες μας. (Ήδη ακούστηκαν φήμες που τη θέλουν να συζητάει με το star channel, λόγω της μεγάλης περικοπής μισθού που θα υποστεί απο τον Alpha). Άλλωστε δεν γίνεται η διασημότερη και πιο πετυχημένη γυναίκα της ελληνικής τηλεόρασης να εξαφανιστεί από το γυαλί, όμως οι λεπτομέρειες μένουν ασαφείς. Η τηλεοπτική ζώνη, η αμοιβή της, οι περικοπές στους συνεργάτες της, ακόμη και το κανάλι που θα την δούμε του χρόνου, είναι υπό συζήτηση και δεν μένει πάρα να περιμένουμε και εμείς με λιγότερη βεβαία αγωνία για να μάθουμε τι θα γίνει.