Jennifer Aniston-Justin Theroux: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που αναβάλλεται ο γάμος τους!

Γωγώ Φούντα
Jennifer Aniston-Justin Theroux: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που αναβάλλεται ο γάμος τους!

Και το σήριαλ συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον!

To σήριαλ με το γάμο της Jennifer Aniston και του Justin Theroux καλά κρατεί! Βλέπετε, το διάσημο ζεύγος από τότε που ανακοίνωσε με χαρά, υποθέταμε στην αρχή, ότι πρόκειται να παντρευτεί, έχει αλλάξει χωρίς υπερβολή τουλάχιστον 10 ημερομηνίες καθώς το μυστήριο πηγαίνει από αναβολή σε αναβολή!

Kαι μπορεί όλοι να πίστευαν ότι η διάσημη ηθοποιός προβληματίζεται για το νυφικό και γενικότερα για την γαμήλια εμφάνισή της, αλλά ο λόγος των απανωτών αναβολών είναι πιο σοβαρός και ουσιώδης: Ο Justin σιχαίνεται την California! Nαι καλά ακούσατε ή μάλλον καλά διαβάσατε, ο μέλλων σύζυγος της Jennifer κυριολεκτικά βασανίζεται που είναι αναγκασμένος να μένει στας... εξοχάς καθώς είναι παιδί της πόλης και λατρεύει τη Νέα Υόρκη!

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό που τον ενοχλεί πιο πολύ απ' όλα είναι το γεγονός ότι στην California είναι πάντα καλοκαίρι! Η Jen από την άλλη έχει κάνει τις προσπάθειές της, γιατί μιλάμε για μία γυναίκα που αγαπά και νοιάζεται, καθώς έχει αγοράσει κάποια διαμερισματάκια, λέμε τώρα, στην μεγαλούπολη, αλλά είναι τόσο δεμένη με τον ήλιο και το καλοκαίρι που δεν μπορεί μακριά από το Los Angeles.

Τους προτείνουμε να κάνουν επιτέλους το γάμο γιατί βαρεθήκαμε και ας νοικιάσουν μια γκαρσονιέρα(!) κάπου στην μέση τελοσπάντων...

Διαβάστε επίσης:

Ποιο διάσημο ζεύγος κλειδώνεται για μέρες στο σπίτι και κυκλοφορεί γυμνό;

Η Jennifer Aniston αποκαλύπτει πως θα φτιάξει τα μαλλιά της την ημέρα του γάμου!

Η Jennifer Aniston είναι πραγματική Ελληνίδα: Έκανε κοτέτσι στη νέα της έπαυλη!