Η φετινή νικήτρια των καλλιστείων για παχουλές είναι από την Κύπρο και περήφανη για τις καμπύλες της

Η φετινή νικήτρια των καλλιστείων για παχουλές είναι από την Κύπρο και περήφανη για τις καμπύλες της

Δεν χρειάζεται να κάνεις δίαιτα για να κερδίσει σε διαγωνισμό ομορφιάς

H Elena Raouna δεν είναι απλά ένα κορίτσι με καμπύλες, αλλά είναι η νικήτρια του φετινού διαγωνισμού Miss Britain Curve (Μις Καμπύλες) η οποία είναι περήφανη για τις καμπύλες της και διαδίδει ότι δεν χρειάζεται να είσαι νούμερο μηδέν για να είσαι μοντέλο και ότι μπορείς να είσαι όμορφη και παχουλή ταυτόχρονα.

Η Έλενα για την ακρίβεια είναι νούμερο 18, ζει στο Doncaster και οι γονείς της έχουν κατάστημα "fish and chip". Η Elena που είναι κυπριακής καταγωγής τονίζει ότι: «Ήθελα να δείξω ότι δεν χρειάζεται να είσαι κόκκαλο για να πάρεις μέρος σε ένα διαγωνισμό ομορφιάς». Βέβαια το γεγονός ότι κέρδισε ένα διαγωνισμό που μπορούν να λάβουν μέρος μόνο υπέρβαρα κορίτσια, δεν μοιάζει να την πτοεί και συνεχίζει και φωτογραφίζεται με ένα πιάτο τηγανητές πατάτες.

Η ίδια περιγράφει πώς ανακάλυψε το διαγωνισμό: «Έψαχνα το facebook ένα βράδυ του Ιανουαρίου και είδα το διαγωνισμό, διάβασα τις οδηγίες, έβαλα τη φωτογραφία μου και σκέφτηκα γιατί όχι». Τα υπόλοιπα είναι ιστορία για τη φετινή περήφανη νικήτρια ή οποία το μόνο που δεν μπορεί να ισχυριστεί είναι ότι έκανε θυσίες και αυστηρές δίαιτες για να κερδίσει το στέμμα.