Αυτή είναι η λίστα με τους πιο ισχυρούς διάσημους star

Αυτή είναι η λίστα με τους πιο ισχυρούς διάσημους star

Mάθετε ποια κυρία βρέθηκε στην κορυφή της λίστας.

Όλο γυναίκες βρίσκοντα στη λίστα με τους πιο ισχυρούς celebrities, που μόλις κυκλοφόρησε, λαμβάνοντας υπόψη τα χρήματα που έβγαλαν από την προβολή τους μέσα από τα social media.

Στην κορυφή της σχετικής λίστας του Forbes, εκτοπίζοντας την Jennifer Lopez που είχε την αντίστοιχη θέση πέρσι, βρέθηκε ξανά η Oprah Winfrey, χάρη στα 67 εκατομμύρια ευρώ που έβγαλε από τον Ιούνιο του 2012 μέχρι σήμερα.

Η Lady Gaga βρέθηκε στο νούμερο 2 με ετήσια έσοδα 61 εκατομμύρια, ενώ τρίτος είναι ο Steven Spielbergπου είδε την περιουσία του να αυξάνεται με την επιτυχία της ταινίας «Lincoln».

Γύρω στα 40 εκατομμύρια ευρώ έβαλε στις τσέπες της η Beyonce, που βρίσκεται στην τέταρτη θέση και ακολουθούν η Madonna και η Taylor Swift.

Ανδροκρατούμενες οι θέσεις 7, 8 και 9, που τις καταλαμβάνουν ο Jon Bon Jovi, ο Roger Federer και οJustin Bieber, αντίστοιχα, ενώ το top10 συμπληρώνει η Ellen DeGeneres.

Από την 20άδα δεν λείπουν η Rihanna (13η), οι Coldplay (14η) και ο David Beckham (19ος), ενώ η περσινή πρώτη, η Jennifer Lopez, «φιγουράρει» στην 12η θέση, πίσω από τον Hugh Jackman!

Διαβάστε ακόμα

Jennifer Aniston-Justin Theroux: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που αναβάλλεται ο γάμος τους!

Δείτε την έπαυλη στην οποία θα ζήσουν μετά τον γάμο τους η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux!

Τι κάνει ο Justin Theroux και κοψοχολιάζει τη Jennifer Aniston;