Πλανήτης Hollywood: τα πιο παράξενα ονόματα που έχουν δώσει οι διάσημοι στα παιδιά τους

Πλανήτης Hollywood: τα πιο παράξενα ονόματα που έχουν δώσει οι διάσημοι στα παιδιά τους

Τι τραβάνε κι αυτά τα celebrity μωρά.

Δε φτάνει που είναι παιδιά διασήμων και όλος ο κόσμος ασχολείται μαζί τους από το πρωί ως το βράδυ, οι γονείς του φρόντισαν να τους δώσουν και τα πιο κουλά ονόματα για να είναι σίγουροι πως δε θα ξαναδούν άσπρη μέρα. Μπορεί να τους κοροΐδεύουν όλα τα Μέσα και αργότερα οι συμμαθητές και φίλοι, εκείνα όμως θα ενσαρκώσουν τουλάχιστον την επιθυμία των γονιών που εμπνεύστηκαν από φαγητά, πόλεις ακόμα και κόμιξ και έβγαλαν τα παιδιά τους με τα πιο εκκεντρικά ονόματα που μπορείτε να φανταστείτε.

Η Kim Kardashian και ο Kanye West σκεφτόντουσαν 9 μήνες πώς θα βγάλουν τη μοναχοκόρη τους και αφού πήραν και την έγκριση της Anna Wintour επέλεξαν το όνομα "βορειοδυτικά".

Η Gwyneth Paltrow από την άλλη ως γνήσια vegan φωνάζει την κόρη της "μήλο".

Τα ονόματα των τριών κοριτσιών της Demi Moore και του Bruce Willis δεν είναι και τα πιο φυσιολογικά. Η Tallulah, η Scout και η Rumer είναι τα βλαστάρια των δύο ηθοποιών και δεν έχουν κανένα πρόβλημα που τα ονόματά τους δεν ξέρει κανείς ούτε καν τι σημαίνουν.

Η Alicia Keys έδωσε στο γιο της το όνομα "Αίγυπτος" (Egypt), ενώ ονόματα τοποθεσιών έδωσε στους γιους της και η Gwen Stefani. Τον έναν τον λένε Zuma από την παραλία Zuma στην Καλιφόρνια και τον άλλο Kingston από την πρωτεύουσα της Τζαμάικα, αφού είναι η αγαπημένη χώρα της τραγουδίστριας. Η Victoria Beckham έβγαλε τα παιδιά της Romeo και Brooklyn, ενώ η Mariah Carey αποκαλεί το γιο της Μαρόκο.

Μήπως να πούμε όλοι μαζί ένα ευχαριστώ στους γονείς μας που δε μας έβγαλαν "σουβλάκι";

Διαβάστε ακόμα

Sarah Jessica Parker: Εκθαμβωτική στο Serpentine Party

Denim dress: Όταν οι stars αποθεώνουν το απόλυτο must have κομμάτι

Alessandra Ambrosio: καλοκαιρινή διάθεση με jeans shorts