Δείτε την Lana Del Rey όπως πραγματικά είναι

Γωγώ Φούντα
Δείτε την Lana Del Rey όπως πραγματικά είναι

Και δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας!

Είναι μία από τις πιο αγαπημένες και ιδιαίτερες παρουσίες της μουσικής σκηνής, με την βραχνή και αισθησιακή φωνή της να αποτελεί πια σήμα κατατεθέν και τα μελαγχολικά της κομμάτια να είναι το απόλυτο must όλων των playlist.

Ο λόγος φυσικά για την Lana Del Rey την οποία μπορεί να αγαπάμε και να θαυμάζουμε, απεριόριστα, αλλά οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας από τα γυρίσματα του νέου της video clip, μας άφησαν, χωρίς καμία υπερβολή, με το στόμα ανοιχτό! Ως γνωστόν, εκτός από το ταλέντο της, η διάσημη τραγουδίστρια φημίζεται και για το sex appeal της, το οποίο αναζητήσαμε με όλη την καλή διάθεση, αλλά δυστυχώς δεν βρήκαμε!

Οι φωτογραφίες λοιπόν, απεικονίζουν μία Lana με πολλά παραπανίσια κιλά, η οποία μάλιστα δεν έχει και ιδιαίτερη συναίσθηση του πώς είναι, μιας και εκτός του ότι τριγυρνούσε με καυτά κόκκινα εσώρουχα, που ακόμα και το concept του video clip να ήταν, θα μπορούσε να απαγορεύσει να εκτεθεί ανεπανόρθωτα και να βάλει κάτι πάνω της, επιδείκνυε όλο καμάρι το νέο της tattoo στην περιοχή της όχι και τόσο γυμνασμένης της κοιλιάς!

Σίγουρα το ταλέντο της είναι αναμφισβήτητο, αλλά υπάρχουν και παραδείγματα όπως αυτό της Adele, που έχει πλήρη επίγνωση των παραπάνω της κιλών και έχει γίνει superstar, χωρίς να φοράει καυτά σορτς και μπουστάκια! Πάμε στοίχημα, ότι όταν το video clip κυκλοφορήσει, η Lana θα φαίνεται το λιγότερο κορμάρα! Αθάνατο photoshop...

Διαβάστε ακόμη:

Charlotte Casiraghi: τo παλάτι του Μονακό περιμένει τον πελαργό

Περνάει και μόνη της καλά: Η Βίκυ Καγιά «τα σπάει» στη Μύκονο (photos)

Φωτό ντοκουμέντο: H Ελένη ποζάρει με νυφικό και ανταλλάσει παθιασμένα φιλιά πριν 19 χρόνια