O Robert Pattinson ξεπέρασε την Kristen: Ποια είναι η μυστηριώδης κοκκινομάλλα δίπλα του;

Γωγώ Φούντα
O Robert Pattinson ξεπέρασε την Kristen: Ποια είναι η μυστηριώδης κοκκινομάλλα δίπλα του;

Που μοιάζει αρκετά στην πρώην αγαπημένη του;

Mπορεί η Kristen Stewart ένα περίπου χρόνο πριν, να απάτησε τον Robert Pattinson, με όλα τα γνωστά σκηνικά που ακολούθησαν, και μπορεί ο Robert να ήταν απαρηγόρητος κάτι που τον οδήγησε να συγχωρήσει την άπιστη αγαπημένη του και να τη δεχτεί και πάλι κοντά του, ωστόσο εδώ και λίγο καιρό οι δυο τους είναι χωρισμένοι, κόντρα στα προγνωστικά, και όπως όλα δείχνουν η Kristen αποτελεί πια μακρινό παρελθόν για τον Pattinson!

Tρανή απόδειξη είναι οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και δείχνουν τον διάσημο ηθοποιό στο αμάξι του με συνοδηγό μία μυστηριώδη κοκκινομάλλα η οποία μάλιστα θύμιζε αρκετά την επίσης διάσημη πρώην του! Παρά το γεγονός ότι πολλοί πίστευαν, όπως και η ίδια η Kristen, ότι ο Robert είχε βρει παρηγοριά στη αγκαλιά της Katy Perry, η popstar είναι τελικά αθώα και όπως αποδείχθηκε απλά προσέφερε τον ώμο της στον καλό της φίλο!

Δεν ξέρουμε αν η Kristen έχει δει τις συγκεκριμένες φωτογραφίες, αλλά υποθέτουμε ότι δεν θα χαρεί και πολύ συνειδητοποιώντας ότι ο Pattinson δεν είναι πια το σκυλάκι της. Πολύ άσχημο αυτό για τα νεύρα της ηθοποιού, που αν κρίνουμε από τη συμπεριφορά της τελευταία, είναι... κρόσσια!

Διαβάστε επίσης:

Δείτε το νέο τατουάζ της Kristen Stewart! (φωτό)

Robert Pattinson: Καυτά φιλιά με μια ξανθιά!

Ποιος star έβαλε σκοπό ζωής να κάνει τον Robert Pattinson να διαγράψει την Kristen;