Ποια celebrity χρειάζεται οπωσδήποτε μεγαλύτερα παπούτσια;

Γωγώ Φούντα
Ποια celebrity χρειάζεται οπωσδήποτε μεγαλύτερα παπούτσια;

Και να πεις ότι δεν είχε και λεφτά;

Το να κάνουμε εμείς στυλιστικά λάθη, είναι όσο να πεις επιτρεπτό γιατί εκτός του ότι δεν μας ακολουθούν μανιωδώς οι paparazzi, οι περισσότερες, τουλάχιστον επαγγελματικά δεν έχουμε και μεγαλη σχέση με την μόδα! Το να κάνει όμως μία διάσημη στυλίστρια η οποία μάλιστα έχει δουλέψει και με τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς showbiz είναι το λιγότερο φάουλ και μάλιστα προκαλεί πολλά γέλια!

Ο λόγος για το διάσημο κορίτσι της μόδας Rachel Zoe η οποία έχει πάντα υποδειγματικό στιλ και οι εμφανίσεις της αντιγράφονται με συνέπεια από τις θαυμάστριές της! Ωστόσο, αυτή που πραγματοποίησε πρόσφατα, σε έξοδο με το σύζυγο και τον τρισχαριτωμένο της γιο, καλά θα κάνουν οι απανταχού φασιονίστας να μην αντιγράψουν! Βλέπετε, η 41χρονη celebrity, εμφανίστηκε με ψηλοτάκουνα παπούτσια, τα οποία της ήταν τόσο μικρά, που τα δάχτυλά της κυριολεκτικά κρέμονταν, έξω από αυτά! Θαύμα αποτελεί το γεγονός ότι δεν έφαγε κάποια τούμπα ενώ λογικά ο σύζυγος θα εκτέλεσε και χρέη κουβαλητή!

Το γεγονός βέβαια δεν έμεινε ασχολίαστο ακόμα και από τους πιστούς θαυμαστές της, κι εμείς απλά αναρωτιόμαστε γιατί εκεί στο Hollywood δεν κάνουν έναν κόπο να πάρουν λίγο μεγαλύτερα παπούτσια!

Διαβάστε ακόμη:

Ποιο διάσημο κοριτσάκι απέκτησε αυτό το πανάκριβο ζευγάρι Chloe μπαλαρίνες

Tα λένε εσώρουχα και δε δαγκώνουν: Ποια σταρ ξέχασε να τα... φορέσει και ρεζιλεύτηκε επί σκηνής;

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Γιατί είπε όχι σε κυπριακό σίριαλ;