O Justin Bieber κέρωσε

O Justin Bieber κέρωσε

Όχι ο ίδιος, δυστυχώς, αλλά το ομοίωμά του που, από χτες, προστέθηκε στην οικογένεια κέρινων ομοιωμάτων διασήμων του Madame Tussauds στο Λονδίνο.

Εκεί που είχαμε να τα βγάλουμε πέρα με έναν Bieber, τώρα έγιναν τέσσερις. Για καλή μας τύχη, οι άλλοι τρεις δεν τραγουδάνε, ούτε καν μιλάνε για την ακρίβεια, και θα μείνουν για πάντα κλεισμένοι σε κάποιον όροφο των Madame Tussauds στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη και το Άμστερνταμ.

Όπως καταλάβατε, ο 17χρονος τραγουδιστής απέκτησε το δικό του κομμάτι δόξας στο διάσημο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων. Ο Bieber ταξίδεψε στο Λονδίνο ώστε να κάνει ο ίδιος τα αποκαλυπτήρια του κέρινου εαυτού του, ενώ, την ίδια στιγμή, άλλη μία κέρινη φιγούρα του αποκαλύπτονταν στο παράρτημα του Madame Tussauds στη Νέα Υόρκη και, σύντομα, θα αποκαλυφθεί και η τρίτη στο Άμστερνταμ.

Ο ίδιος ο Bieber είχε δηλώσει τον Φεβρουάριο: «Είναι τιμή μου να αποκτώ τα δικά μου κέρινα ομοιώματα στην Madame Tussauds του Λονδίνου, της Νέας Υόρκης και του Άμστερνταμ. Το να απαθανατιστώ σε κερί δίπλα σε μερικά από τα είδωλά μου, τον Michael Jackson, τον Prince, την Beyonce και τον μέντορά μου, Usher, είναι απίστευτα συναρπαστικό και cool».

Εμείς απλώς να σχολιάσουμε πως περιμένουμε, κάποια στιγμή, να αποφασίσουν να περιχύσουν και τον ίδιο με κερί και να τον κλείσουν μέσα σε ένα δωμάτιο.