Ποιος διάσημος τραγουδιστής κινδυνεύει με 5 χρόνια φυλάκισης λόγω βανδαλισμού;

Γωγώ Φούντα
Ποιος διάσημος τραγουδιστής κινδυνεύει με 5 χρόνια φυλάκισης λόγω βανδαλισμού;

Είναι άγριο παιδι... και αυτό βγαίνει προς τα έξω!

Είναι γνωστός για τον οξύθυμο χαρακτήρα του και φυσικά τις πάντα προκλητικές του δηλώσεις, είναι άλλωστε ράπερ και δεν θα μπορούσε να κάνει κι αλλιώς. Οπότε δεν προκάλεσε και ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός ότι για ακόμη μία φορά έχει μπλεξίματα με την αστυνομία και αυτή τη φορά αρκετά σοβαρά!

Ο λόγος για τον πολλά βαρύ 50 Cent, κατά κόσμον Curtis Jackson, ο οποίος κινδυνεύει με φυλάκιση μέχρι και 5 ετών κατηγορούμενος για βανδαλισμό αλλά και ενδοοικογενειακή βία, μιας και στις 23 Ιουνίου κατέφτασε στο σπίτι της πρώην φίλης του σε έξαλλη κατάσταση, και αφού της επιτέθηκε έσπασε και ότι βρήκε μπροστά του!

Η ζημιά υπολογίζεται περίπου στις 4.500 λίρες ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο τραγουδιστής έχει και ένα γιο με την πρώην φίλη του, την πατρότητα του οποίου αμφισβητεί! Ο ίδιος πάντως, σε μία προσπάθεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις έγραψε στο Twitter του: «Eίμαι στο αμάξι μου και ακούω μουσική. Δεν έχω συλληφθεί»!

Η δίκη θα γίνει στις 22 Ιουλίου και αν κρίνουμε από τα συμβάντα μάλλον την έχει ολίγον... βαμμένη ο κύριος Curtis Jackson!

Διαβάστε ακόμη:

Μια αποκλειστική φωτογραφία που κάνει τον γύρο του κόσμου

Βeyonce και Jay-Z ξόδεψαν 5.000 (!) δολάρια για το μωρό της Κim. Δείτε τα πανάκριβα δώρα που του πήραν

Ε όχι και μίνι: Ποια 64χρονη πρώην διάσημη καλλονή το τόλμησε... δυστυχώς;