Mήπως ο Leonardo Di Caprio μετατρέπεται σιγά σιγά σε... Jack Nicholson;

Γωγώ Φούντα
Mήπως ο Leonardo Di Caprio μετατρέπεται σιγά σιγά σε... Jack Nicholson;

Και μήπως ο Jack είναι το πρότυπο του Leo;

Μπορεί να τον γνωρίσαμε ως το ξανθό, όμορφο αγόρι στον Τιτανικό, και φυσικά οι κοριτσίστικες καρδιές να χτύπησαν πιο έντονα στη θέα των μπλε του ματιών και των κατάξανθων τουφακίων του, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Leonardo Di Caprio πια, είναι πολύ περισσότερα από ακόμη ένα ωραίο πρόσωπο του Hollywood!

Κόντρα σε προβλέψεις και προγνωστικά, ο Di Caprio πλέον θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της νέας γενιάς, ενώ παρά το γεγονός ότι έχει περάσει προ πολλού τα 20 και φυσικά δεν διαθέτει την παιδική ομορφιά που είχε κάποτε, είναι ένα σέξι αρσενικό που σίγουρα δεν περνά απαρατήρητο.

Εκτός όλων των άλλων βέβαια, ο Leo μπορούμε πια να πούμε μετά βεβαιότητας, ότι είναι και ο επίσημος διάδοχος του Jack Nicholson! Δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο διάσημοι ηθοποιοί μπαίνουν στο μικροσκόπιο λόγω, όχι μόνο της εξωτερικής τους ομοιότητας αλλά και της γενικότερης συμπεριφοράς και ιδιοσυγκρασίας. Γυναικάδες όσο δεν πάει, σέξι και κουλ, είναι αλάνια και άτακτα παιδιά, από το κρεβάτι των οποίων έχουν περάσει ουκ ολίγες καλλονές της διεθνούς showbiz. Σίγουρα ο Leo δεν έχει φτάσει ακόμα το σκορ του Jack αλλά ας μην ξεχνάμε και τα χρόνια που τους χωρίζουν!

Ταλαντούχοι αναμφισβήτητα και οι δύο, με τον Nicholson να θεωρείται πια ιερό τέρας της υποκριτικής, έχοντας κερδίσει δύο φορές το Oscar A' Aντρικού Ρόλου, και με τον Di Caprio, παρά το γεγονός ότι δεν είναι ακόμα κάτοχος του αγαλματιδίου, και ερχόμαστε να το καταγγείλουμε αυτό, να είναι πια ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς του Hollywood, και χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια!

Διαβάστε ακόμη:

Ποιος star έβαλε σκοπό ζωής να κάνει τον Robert Pattinson να διαγράψει την Kristen;

Ποιος star κυκλοφορεί έτσι και τρομάζει κόσμο;

Ο Leonardo DiCaprio καλοπερνάει στις Κάννες