Ποιο διάσημο τηλεοπτικό ζευγάρι ρίχνει ομηρικούς καυγάδες στα γυρίσματα;

Γωγώ Φούντα
Ποιο διάσημο τηλεοπτικό ζευγάρι ρίχνει ομηρικούς καυγάδες στα γυρίσματα;

Γιατί τίποτα δεν είναι τελικά όπως φαίνεται!

Μπορεί να πρωταγωνιστούν σε μία από τις πιο πετυχημένες τηλεοπτικές σειρές της Αμερικής, το Homeland, και μπορεί και οι δύο να έχουν ήδη τιμηθεί με βραβεία Emmy για τις ερμηνείες τους αλλά παρά το γεγονός ότι υποδύονται τους ερωτευμένους, η πραγματικότητα απέχει πολύ από την... μυθοπλασία!

Ο λόγος για τον Damian Lewis και την Claire Danes οι οποίοι μπορεί μέχρι σήμερα να συνεργάζονταν αρμονικά, με την μεταξύ τους χημεία να θαυμάζεται από τους συνεργάτες τους και φυσικά το τηλεοπτικό κοινό, αλλά τελευταία τα πράγματα έχουν κάπως αλλάξει.

Σύμφωνα με άτομα από το περιβάλλον των δύο ηθοποιών το γεγονός ότι πρόσφατα η Claire έγινε μητέρα για πρώτη φορά, την έχει γεμίσει με άγχος και ένταση με αποτέλεσμα να ξεσπάει στον πάντα κεφάτο και πλακατζή Lewis, ο οποίος λατρεύει να κάνει φάρσες στους συναδέλφους του και γενικά να... χαζολογεί! Όλο αυτό φυσικά κάνει έξαλλη την συμπρωγωνίστριά του η οποία θέλει όλα να γίνονται γρήγορα και με πρόγραμμα ώστε να μπορεί να βλέπει όσο το δυνατόν περισσότερο το μωρό της!

Άραγε να φταίνε οι ορμόνες της Claire ή μήπως οι φήμες για κρυφό έρωτα των δύο ηθοποιών επιβεβαιώνονται με τον καλύτερο τρόπο;

Διαβάστε ακόμη:

Όμορφες αλλά χωρίς αυτοπεποίθηση: Τι δηλώνουν οι stars για τον... εχθρό-εαυτό τους;

Mήπως ο Leonardo Di Caprio μετατρέπεται σιγά σιγά σε... Jack Nicholson;

Πριν και μετά: Διάσημη ηθοποιός του Hollywood έμεινε... «μισή μερίδα»