H Ηeidi Klum ξέφυγε τελείως: Δείτε τη σκανδαλιστική φωτογραφία που ανέβασε στο Twitter

Γωγώ Φούντα
H Ηeidi Klum ξέφυγε τελείως: Δείτε τη σκανδαλιστική φωτογραφία που ανέβασε στο Twitter

Kαι τα συμπεράσματα δικά σας!

Ότι η Heidi Klum τα τελευταία χρόνια, και ειδικά από τότε που χώρισε με τον Seal έχει κάπως λαλήσει, είναι γνωστό και αποδεκτό! Επίσης, το γεγονός ότι είναι μία θεά και φυσικά ένα από τα διασημότερα supermodels που έχουν περπατήσει ποτέ στις πασαρέλες, της δίνει το... ακαταλόγιστο με αποτέλεσμα να τις συγχωρούνται μερικές υπερβολές τις οποίες τελευταία συνηθίζει και με το παραπάνω, και που σε άλλες περιπτώσεις θα είχε ήδη στηθεί λαικό δικαστήριο! Είναι και κάποιες φορές όμως, που όσο διάσημος κι αν είσαι και όσο κορμάρα κι αν έχεις κάποια πράγματα είναι από μόνα τους... too much!

Η γερμανίδα μοντέλα λοιπόν, πήρε τα 4 παιδάκια της, πήρε και το σωματοφύλακα-αγόρι της και είπε να πάει μερικές μερούλες διακοπές έτσι για να ξεσκάσει και να ηρεμήσει λίγο το κεφαλάκι της! Η όμορφη αυτή συντροφιά λοιπόν βρέθηκε στις εξωτικές Bahamas, όπου ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε να παίζουν με τα κύματα και την άμμο!

Η Heidi ως κορίτσι που σέβεται τον εαυτό του είπε να λιαστεί και να τσουρουφλιστεί ώστε να πάψει πια να έχει το γνωστό γαλακτερό γερμανικό χρώμα! Ωστόσο υπολόγισε χωρίς τον ξενοδόχο και κυρίως χωρίς τον καυτό ήλιο ο οποίος την έκανε κυριολεκτικά σαν ξεροψημένο φρατζολάκι! Η καλλονή λοιπόν, δεν κάηκε μόνο σε πόδια, πρόσωπο και κοιλιά αλλά και στα... οπίσθια, τα οποία φρόντισε να ποστάρει στο Twitter ώστε να μπορέσουμε να δούμε όλοι το δράμα της σε πρώτο πλάνο!

article-0-1AB1A1C4000005DC-781 634x591

Με τον κίνδυνο να χαρακτηριστούμε πουριτανοί, δε βαστιόμαστε θα το πούμε: Μήπως να την κοιτάξει κάποιος ειδικός;

Διαβάστε επίσης:

Ποια star φυλάει τις... κομμένες τρίχες των παιδιών της;

Η Heidi Klum...ξεβάφει το tattoo που είχε κάνει για τον πρώην σύζυγό της, Seal!

Paltrow-Klum-Witherspoon: Tα tips τους για να ξεφορτωθείτε τα κιλά της εγκυμοσύνης