Μενεγάκη - Παπαράτσι: 5-0

Μενεγάκη - Παπαράτσι: 5-0

Μπορεί η μάχη να ξεκίνησε δειλά με μερικές αθώες φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη να μαζεύει ντομάτες στην Άχλα ή να φοράει το κόκκινο καπέλο της αλλά, όπως φαίνεται, όταν η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να βγάλει τη γλώσσα της στους παπαράτσι το εννοούσε και με το παραπάνω.

Μετά την αγκαλιαστή φωτογραφία με τον Μάκη Παντζόπουλο που ανέβασε την περασμένη εβδομάδα στο τουίτερ, μια φωτογραφία που δεν θα μπορούσε να έχει τραβήξει ποτέ κάποιος ξένος, αυτό το Σαββατοκύριακο τα έδωσε όλα δημοσιεύοντας την απόλυτη φωτογραφία και σκορπώντας εγκεφαλικά στους δημοσιογράφους που γράφουν τίτλους και λεζάντες «Η Μενεγάκη ΚΑΙ με καυτό μαγιώ ΚΑΙ χωρίς ρετούς ΚΑΙ ολόσωμη ΚΑΙ χωρίς μακιγιάζ ΚΑΙ πιο σέξι από ποτέ!!!». Πόσα ΚΑΙ ακόμη να βάλει κάποιος στην απόλυτη πόζα της πραγματικά απόλυτης Ελληνίδας σταρ; Είναι ξεκάθαρο ότι στην περίπτωσή της οι παπαράτσι έχουν χάσει το ψωμί τους.

Αλλά προσοχή! Όπως θα έλεγε ένας επικοινωνιολόγος αυτό το σημείο είναι κομβικό για την επικοινωνία της Ελένης που πρέπει να ξέρει ότι όσα πιο πολλά δίνεις στο κοινό σου τόσα περισσότερα ζητάει κι όταν πια του τα δώσεις όλα τότε έρχεται η στιγμή που σου γυρίζει την πλάτη. Ελπιζω η Ελένη να κατανοεί τα όρια ανάμεσα στο αρκετό και το υπερΑρκετό και να μην την παρασύρει ο "πόλεμος" με τους παπαράτσι σε υπερβολές και λάθη. Μέχρι στιγμής τα πάει τέλεια. Μακάρι να συνεχίσει. Όχι τίποτε άλλο, αλλά είναι ενα παιχνίδι που αρέσει σ᾽ όλους μας! Καλό καλοκαίρι βρε Ελένη!