To δράμα του Brad Pitt: Γιατί ο star φοβάται για την Angelina;

Γωγώ Φούντα
To δράμα του Brad Pitt: Γιατί ο star φοβάται για την Angelina;

Και γιατί πιστεύει ότι δεν θα τα καταφέρει στη δεύτερη επέμβαση;

Την Angelina Jolie την λες σίγουρα πολλά πράγματα, μεταξύ άλλων star, μάνα, σύζυγο, ηρωίδα και φιλάνθρωπο, να μην τα ξαναλέμε, αλλά σίγουρα δεν μπορείς να την πεις τσουπωτή, ούτε καν χυμώδη!

Παρά το γεγονός λοιπόν, ότι εξακολουθεί φυσικά να είναι μία από τις ωραιότερες γυναίκες του πλανήτη, και παράδειγμα προς μίμηση λόγω της πρόσφατης και πασίγνωστης πια περιεπέτειας με την υγεία της, δεν λέει με τίποτα να ξεκουραστεί κάτι που είναι και το μεγάλο παράπονο του καλού της Brad Pitt. Μάλιστα, το γεγονός ότι λίγο μετά την επέμβαση στην οποία υπεβλήθη, ρίχτηκε με τα μούτρα στη δουλειά, σύμφωνα με πληροφορίες τον έχει ανησυχήσει πολύ.

Εκτός φυσικά από το γεγονός ότι η Angie δεν ξεκουράζεται, η υπερβολικά αδύνατη σιλουέτα της είναι ακόμη ένας λόγος για τον οποίο συγκρούεται συχνά πυκνά με τον υπερπροστατευτικό της αρραβωνιαστικό.

«Ο Brad ανησυχεί πολύ γιατί η Angelina έχει φτάσει να ζυγίζει 46 κιλά. Εκτός όλων των άλλων θεωρεί ότι ο οργανισμός της δεν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στην επέμβαση που πρόκειται να κάνει σε λίγο καιρό, αυτή τη φορά για την αφαίρεση ωοθηκών».

Μα κι εσύ βρε Angelina μου φάε λίγο. Να σου πούμε εμείς πως γίνεται!

Διαβάστε επίσης:

Το Ηοllywood χωρισμένο στα δύο: Γιατί ο Brad Pitt και ο Johnny Depp είναι στα μαχαίρια;

Aπό γλυκό κοριτσάκι σε sporty αγοροκόριτσο: Η κόρη των Brangelina, Shiloh, έχει μεταμορφωθεί

H Angelina Jolie επιστρέφει στη φιλανθρωπία μερικές μόνο εβδομάδες μετά τη διπλή μαστεκτομή