Ποιος star εμφανίστηκε με... χρυσά δοντάκια;

Γωγώ Φούντα
Ποιος star εμφανίστηκε με... χρυσά δοντάκια;

Μάλλον είναι η νέα μόδα στο Hollywood!

Mιας και πολλοί τον αποκαλούν το χρυσό αγόρι του Hollywood εκείνος είπε να μην χαλάσει το χατίρι στους θαυμαστές του και να.. επιχρυσωθεί κανονικά και με τον νόμο! Ο λόγος για τον Ben Affleck ο οποίος έκανε μία ιδιαίτερη θα λέγαμε εμφάνιση σε χθεσινό επαγγελματικό γεύμα με το σκηνοθέτη David Fincher.

Μιας και είναι αστέρι λοιπόν, φρόντισε να λάμπει κυριολεκτικά καθώς παρουσίασε όλο καμάρι τα δύο του... χρυσά δόντια! Μάλιστα, ήταν τόση η περηφάνεια του για τη νεά του, λαμπερή οδοντοστοιχία, που έκανε ασταμάτητα εκφράσεις και γκριμάτσες με το στόμα ώστε όλοι να μπορέσουν να θαυμάσουν τα ολοκαίνουρια αποκτήματά του!

Άγνωστο παραμένει το γιατί ο Ben πήρε τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, καθώς πολλοί υποστηρίζουν ότι το έκανε για τις ανάγκες ρόλου. Πάντως αν κρίνουμε από τους celebrities οι οποίοι ο ένας μετά τον άλλο στολίζουν την οδοντοστοιχία τους, το χρυσό δοντάκι στο Hollywood είναι πια το απόλυτο must! Και να σκεφτεί κανείς ότι κάποτε είχαμε ενθουσιαστεί με τα νέα αόρατα σφραγίσματα! Τελικά η μόδα είναι όντως... κύκλος!

Διαβάστε επίσης:

Η JLo μιλάει για τον πρώην της: «Χαίρομαι πολύ για τον Ben»

TOMS δια χειρός Ben Affleck

Προβλήματα στον παράδεισο: O Ben Affleck έχει ακόμα επαφές με την Jennifer Lopez;