Ίντριγκα: Ο George Clooney είχε να κάνει sex με την Κeibler μήνες πριν το χωρισμό!

Γωγώ Φούντα
Ίντριγκα: Ο George Clooney είχε να κάνει sex με την Κeibler μήνες πριν το χωρισμό!

Μήπως είναι τελικά asexual το αγόρι αυτό;

Εντάξει και παιδί για σπίτι δεν το λες αλλά ο George Clooney έχει πλέον καταντήσει ολίγον γραφικός. Βέπετε το στιλάκι γνωρίζω καλλονή, την κυκλοφορώ και λίγο πριν το γάμο την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια, εκτός του ότι τείνει να πάρει το τιμητικό όνομα... clooneyiσμός, μετά του εφευρέτη και πρώτου διδάξαντα, έχει πλέον γίνει αναμενόμενο και βαρετό!

Το θέμα στην προκειμένη ωστόσο δεν είναι ότι ο George παράτησε την Stacy Keibler, σιγά την είδηση, αλλά η ίντριγκα που υπάρχει πίσω από το... χωρισμό! Βλέπετε, σύμφωνα με καλά γνωρίζοντες, φίλοι της Stacy λογικά αλλιώς οι φίλοι του Clooney τον μισούν, το διάσημο ζεύγος είχε να κάνει sex πάρα πολλούς μήνες!

Ως δικαιολογία φυσικά παρουσιάστηκε το γεγονός ότι ο ένας βρισκόταν στην Νέα Υόρκη και ο άλλος στο Λος Άντζελες, αλλά όπως και να' χει, αν ο Clooney ήθελε να το κάνει το sex του δεν νομίζουμε να μην έδινε κάποια, όχι πολλά για τα standars του χρήματα, ώστε να ναυλώσει ένα ιδιωτικό τζετ και να πάει να βρει την αγαπημένη του!

Ακόμα ένα στοιχείο, για πολλούς που επιβεβαιώνει ότι ο George είναι κατά βάθος gay! Mωρέ ας είναι ότι θέλει, μας αρκεί που τον βλέπουμε και φωτίζει τις οθόνες μας, και τις καρδιές μας κατ' επέκταση!