Από τον «Ελληνικό Βορρά» στην πρωινή ζώνη του Star: Η απίστευτη μεταμόρφωση της Πόπης Τσαπανίδου

Από τον «Ελληνικό Βορρά» στην πρωινή ζώνη του Star: Η απίστευτη μεταμόρφωση της Πόπης Τσαπανίδου

Η στυλιστική εξέλιξη της δημοσιογράφου, ξεπέρασε κάθε προσδοκία

Είναι μία από τις ομορφότερες γυναίκες της ελληνικής showbiz αφού, εκτός από την εντυπωσιακή παρουσία της, την περιβάλλει και ένας απίστευτα καλαίσθητος και chic «αέρας», που την κάνει να μην περνάει απαρατήρητη.

Η δημοσιογράφος, που ξεκίνησε την καριέρα της σε ηλικία 16 ετών, στην εφημερίδα Ελληνικός Βορράς, δεν είχε πάντα αυτή την εντυπωσιακή εμφάνιση. Για πολλά χρόνια, προτιμούσε να βάζει σε δεύτερη μοίρα την αυτάρεσκη φύση της και να κυκλοφορεί με φαρδιά τζιν, chunky, flat μποτάκια, πουλόβερ και πουκάμισα, ενώ προτιμούσε τα μαλλιά της κοντά, και το μακιγιάζ της σε όσο το δυνατόν πιο φυσικούς τόνους.

Από την ανάληψη των καθηκόντων παρουσιάστριας της πρωινής ζώνης της ΝΕΤ, και της εκπομπής «Συμβαίνει τώρα», η μεταμόρφωσή της έχει ξεκινήσει. Η Πόπη μακραίνει τα μαλλιά της και την θέση των ασυτηρών παντελονιών και blazer παίρνουν τα body- conscious φορέματα που αναδεικνύουν την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Τα flat μποτάκια αντικαθιστούνται από δωδεκάποντα, για τα οποία η ίδια έχει σχολιάσει: «τα δωδεκάποντα δεν υπονομεύουν την εγκυρότητα του δημοσιογράφου». Η όμορφη Θεσσαλονικιά είναι, τα τελευταία χρόνια, η καλύτερη εκδοχή του εαυτού της κι εμείς δηλώνουμε fans της αφού, εκτός από την ομορφιά και την εργατικότητά της, μας εμπνέει έντονα θαυμασμό και συμπάθεια.

Διαβάστε ακόμα:
Oι Ελληνίδες celebrities μόνο με το... μαγιό τους: Ποια σχέδια προτιμούν;
Ποιο είναι το αγαπημένο μαγιό της Ελένης Μενεγάκη;
Υβόννη Μπόσνιακ: Κάθε εμφάνιση και καλύτερη!