Ποιες είναι οι πιο περιζήτητες πλαστικές επεμβάσεις στο Hollywood; Ο γιατρός των star αποκαλύπτει

Γωγώ Φούντα
Ποιες είναι οι πιο περιζήτητες πλαστικές επεμβάσεις στο Hollywood; Ο γιατρός των star αποκαλύπτει

Στον πλανήτη της ματαιοδοξίας βασιλεύει το... νυστέρι!

To Hollywood, εκτός φυσικά από τη διασημότερη και πιο φημισμένη βιομηχανία κινηματογράφου, είναι αναμφισβήτητα και η αποθέωση της εικόνας και της πλαστικής ομορφιάς! Οπότε δεν κάνει σε κανέναν εντύπωση το γεγονός ότι οι πλαστικοί χειρουργοί κάνουν χρυσές δουλειές σε μία προσπάθεια να ικανοποιήσουν την ματαιοδοξία των celebrrities και όχι μόνο!

Ο πλαστικός χειρουργός των star λοιπόν, Dr. Anthony Youn μας δίνει τα φώτα του και μιλάει έξω από τα δόντια για το αγαπημένο, σταθερά εδώ και πολλές δεκαετίες, χόμπι των πλούσιων και διάσημων!

Ως πιο δημοφιλή πλαστική επέμβαση υποστηρίζει ότι είναι το botox, το οποίο είναι σχετικά πιο ανώδυνο από τις υπόλοιπες μεθόδους και μπορεί να εφαρμοστεί και σε νεότερες γυναίκες, ενώ τόνισε πως τα τελυταία χρόνια έχει αρχίσει να κερδίζει σταθερά έδαφος και η φημισμένη πια θεραπεία με το αίμα! Δεν παρέλειψε να παραδεχτεί ότι το πρόσφατο face lift της Kris Jenner είναι ένα από τα πιο πετυχημένα και φυσικά που έχει δει ποτέ του, ενώ αναφέρθηκε και στις πιο περιζήτητες πλαστικές επεμβάσεις!

Οι πελάτισσες λοιπόν ζητούν μανιωδώς τα χείλη της Scarlett Johansson και της Angelina Jolie, αναμενόμενο, ενώ από ζυγωματικά προτιμούν κάτι σε Natalie Portman η οποία φημίζεται και για το φρέσκο της δέρμα! Όσον αφορά στην ανόρθωση γλουτών το απόλυτο είναι η πίσω όψη της Pippa Middleton ενώ από μύτη το μενού εχει Ashlee Simpson, της οποίας είναι ήδη... πλαστική!

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε τη βασίλισσα Ελισάβετ να κάνει πρόβες για το δισέγγονο

Το πιο μισητό αγόρι της τηλεόρασης: Μήπως είναι τελικά... γλυκούλης ο Joffrey του Game of Thrones; (video)

Η Sofia Vergara έφαγε χρυσό γλυκό αξίας 1000 δολαρίων! (βίντεο)