Ο Ryan Gosling ξανά ήρωας: Αυτή τη φορά θέλει να σώσει τα γουρούνια

Ο Ryan Gosling ξανά ήρωας: Αυτή τη φορά θέλει να σώσει τα γουρούνια

Το άρθρο του γόη του Hollywood για τα συμπαθή, στρουμπουλά τετράποδα

Είναι ένας από τους μεγαλύτερους καρδιοκατακτητές της μεγάλης οθόνης αφού, εκτός από την εμφάνισή του, δεν διστάζει να δείχνει την ευαισθησία του για θέματα που τον αφορούν. Ένα από αυτά είναι και η κακοποίηση των ζώων.

Ο 32χρονος σταρ, μάλιστα, πρόσφατα, δεν δίστασε να δείξει την ευαισθητοποίηση του απέναντι στις συνθήκες ζωής των γουρουνιών στις φάρμες της πατρίδας του, του Καναδά, γράφοντας ένα άρθρο σε μεγάλη εφημερίδα της χώρας. Ο Gosling τάσσεται υπέρ του οργανισμού Farm Sanctuary και Humane Society International, ο οποίος επικροτεί το σχέδιο ων αρχών της χώρας για βελτίωση των συνθηκών ζωής ενός εκατομμυρίου γουρουνιών που μεγαλώνουν σε φάρμες. «Μέσα στη ρύθμιση είναι και η οδηγία να σταματήσουν οι κακές συνθήκες διαβίωσης, μικρών γουρουνιών και των μητέρων τους, σε μικροσκοπικά κλουβιά, για όλη τους, σχεδόν, τη ζωή», αναφέρει ο ηθοποιός.

Επικαλούμενος την αγάπη του για τον σκύλο του τον George, ο πρωταγωνιστής ζητάει την πλήρη κατάργηση των κλουβιών στις φάρμες όπου μεγαλώνουν τα ζώα. «Ελπίζω να κλείσει αυτό το επικίνδυνο κενό της βιομηχανίας χοιρινού κρέατος, η οποία καταδικάζει τα ζώα σε περιορισμό, μέσα σε κλουβιά, για πολλές εβδομάδες- κάτι το οποίο ποτέ δεν θα διανοούμουν να κάνω στον σκύλο μου τον George, και κανένας φιλεύσπλαχνος Καναδός δεν θα έκανε στα ζώα του», προσθέτει.


Είναι γνωστή η αγάπη του Gosling για τον συγκεκριμένο σκύλο, τον οποίο παίρνει μαζί του όπου πάει. «Το δέσιμο που έχω με τον George δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο. Όπως εγώ, αμέτρητοι Καναδοί μοιράζονται τα σπίτια και τις ζωές τους με κατοικίδια, τα οποία θεωρούν μέλη της οικογένειάς τους. Ξέρουμε ότι τα κατοικίδιά μας έχουν ξεχωριστές προσωπικότητες και ιδιοτροπίες (ο George λατρεύει τα μήλα, για παράδειγμα) και ότι μπορούν να νιώσουν φυσικό αλλά και συναισθηματικό πόνο», καταλήγει ο ηθοποιός.

Διαβάστε ακόμα:
Ποιο καλό παιδί του Hollywood δήλωσε ότι ονειρεύεται να ληστέψει τράπεζα;
Ο Ryan Gosling είναι πραγματικός super- ήρωας!
Με ποια διάσημη star έπαιζε μπουκάλα όταν ήταν πιτσιρικάς ο Ryan Gosling;