Ποιος star του Hollywood πιστεύει ακράδαντα ότι θα πάθει... καρδιακή προσβολή από τη δίαιτα;

Γωγώ Φούντα
Ποιος star του Hollywood πιστεύει ακράδαντα ότι θα πάθει... καρδιακή προσβολή από τη δίαιτα;

Αυτά τραβάνε οι stars για έναν ρόλο!

Είναι ένας από τους πιο σέξι και ποθητούς άντρες του Hollywood με κορμί που κάνει τη γυναικεία φαντασία να καλπάζει, κυριολεκτικά και μεταφορικά! Ο λόγος για τον Hugh Jackman ο οποίος μπορεί να είναι διάσημος και ωραίος, αντιμετωπίζει όμως κι αυτός τις ίδιες ανησυχίες με τον μέσο άντρα!

Σε συνέντευξη λοιπόν που έδωσε πρόσφατα, με αφορμή της νέα ταινία Wolverin μίλησε για το επίπονο πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής που ακολουθεί, προκειμένου η... θωριά του να είναι τεράστια και επιβλητική: «Πάντα γυμναζόμουν αλλά χωρίς υπερβολές. Συνήθως κορόιδευα όλους αυτούς που σηκώνουν πολλά κιλά και βασανίζονται, αλλά τελικά για να γίνω Wolverine έπρεπε να κάνω ακριβώς αυτό»!

Και συνέχισε: «Το χειρότερο δε της υπόθεσης δεν είναι η γυμναστική, αλλά η διατροφή που κάνω! Είμαι υποχρεωμένος να καταναλώνω 6.000 θερμίδες την μέρα! Καθημερινά για παράδειγμα τρώω 12 αυγά. Πιστεύω ακράδαντα ότι πολύ σύντομα θα πάθω καρδιακή προσβολή αν συνεχίσω έτσι»!

Ε όχι και να πάει ο άνθρωπος από... αυγά! Αμαρτία από τον θεό. Τελικά όποιος είπε ότι οι stars καλοπερνούν, να έρθει να ρωτήσει τον Hugh!

Διαβάστε επίσης:

Ποιος είναι ο γόης του Hollywood που το έχει παρακάνει με τη γυμναστική και τα συμπληρώματα διατροφής;

Sexy, διάσημοι και... μπαμπάδες: Ποιοι έχουν κλέψει τις καρδιές μας;

Δείτε sexy φωτογραφίες του Hugh Jackman από το γυμναστήριο