Κι όμως σήμερα είναι sex symbol! Την αναγνωρίζετε;

Γωγώ Φούντα
Κι όμως σήμερα είναι sex symbol! Την αναγνωρίζετε;

Είναι άραγε ο χρόνος ή μήπως το... νυστέρι;

Ως γνωστόν το Hollywood μπορεί να κάνει θαύματα και να μετατρέψει ένα αδιάφορο πλάσμα, για να μην πούμε άσχημο, σε αστέρι πρώτου μεγέθους και sex symbol! Δεν ξέρουμε πώς γίνεται αλλά πραματικά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τη δύναμη του image και φυσικά των σωστών ανθρώπων στο πλευρό σου!

Μία από αυτές τις περιπτώσεις, είναι και η Megan Fox η οποία μπορεί σήμερα να θεωρείται μία από τις πιο σέξι παρουσίες του κινηματογράφου, βασικά του Hollywood γιατί και κινηματογραφική καριέρα δεν λες ότι έχει κάνει, όταν ήταν όμως νεαρά και άσημη, μπορούμε μετά βεβαιότητας να πούμε ότι ουδεμία σχέση είχε με την σημερινή της εικόνα!

Στη φωτογραφία λοιπόν η superstar είναι 12 ετών(!), ναι κι όμως, και αν κρίνουμε από την εμφάνισή της, σίγουρα δεν ήταν η... γόησσα του σχολείου! Εκτός του ότι φαίνεται τουλάχιστον μία 5ετία μεγαλύτερη, τα χαρακτηριστικά του προσώπου της είναι εντελώς διαφορετικά!

Κάποιους καλοθελητές που υποστηρίζουν ότι το κορίτσι αυτό έχει... πετσοκόψει το πρόσωπό του προκειμένου να έχει το αποτέλεσμα που βλέπουμε, επιλέγουμε να μην τους ακούσουμε γιατί είμαστε και καλοί άνθρωποι! Τα συμπεράσματα δικά σας...

Διαβάστε επίσης:

H δίαιτα του παλαιολιθικού ανθρώπου: Κάνει θραύση στο Hollywood και υπόσχεται γρήγορη απώλεια κιλών

Ποια πανέμορφη σταρ χάνει τα μαλλιά της;

H Megan Fox έκλεισε τα 27. Δείτε την εξέλιξή της