Η καγκουριά «χτύπησε» και το Hollywood! Πρώτα θύματα οι Orlando Bloom και Colin Farrel

Γωγώ Φούντα
Η καγκουριά «χτύπησε» και το Hollywood! Πρώτα θύματα οι Orlando Bloom και Colin Farrel

Kαλέ έχετε τρελαθεί τελείως;

Είναι διάσημοι, είναι ωραίοι, είναι σέξι είναι και μπαμπάδες! Ο λόγος για τους Orlando Bloom και Colin Farrell οι οποίοι τελευταία, εκτός από όλα τ' άλλα φαίνεται πως είναι και... κάγκουρες!

Την έννοια δεν θα την εξηγήσουμε γιατί όλοι λίγο πολύ γνωρίζετε τι είναι αυτό ακριβώς. Ούτε φυσικά και θα μπούμε στο τριπάκι να ανακαλύψουμε τι συμβαίνει στα δύο διάσημα αγόρια και έχουν χάσει την μπάλα!

Από την μια ο Orlando εθεάθη στους δρόμους της Νέας Υόρκης να κάνει βόλτα το γιο του Flynn έχοντας μαζί του την νταντά του μικρούλη αλλά και το σκύλο του! Και σαν κάθε φυσιολογικός(!) πατέρας, αποφάσισε τη βόλτα αυτή, στην μεγαλούπολη και όχι σε κάποιο θερινό θέρετρο μην το ξεχνάτε, να την κάνει... χωρίς μπλούζα! Εκτός του ότι ο διάσημος ηθοποιός κυκλοφορούσε ημίγυμνος, φαινόταν ολοκάθαρα και το εσώρουχό του, για να μη σχολιάσουμε το τατουάζ χαμηλά στην κοιλιά, που μόνο σε έφηβες των '90s βλέπαμε!

Από την άλλη ο Colin, μπορεί να διατήρησε τον... ρουχισμό του, ένα συν, αλλά παρατηρώντας καλύτερα τις φωτογραφίες, ήταν προτιμότερο να είναι γυμνός! Μπλουζάκι με ντεκολτέ, όχι V, ντεκολτέ και μάλιστα αβυσσαλέο και κορδέλα στα μαλλιά, για να κρατάει τι δεν ξέρουμε! Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά είναι η υπερυψωμένη κουπ πίσω από την κορδέλα, σίγουρα με ζελέ!

Βρε παιδιά, αφού είστε κούκλοι όπως και να 'χει, γιατί τα κάνετε αυτά και μας στενοχωρείτε;