Ποιο διάσημο ζευγάρι τσακώνεται και στη συνέχεια... κλαίει μέσα στην μέση του δρόμου;

Γωγώ Φούντα
Ποιο διάσημο ζευγάρι τσακώνεται και στη συνέχεια... κλαίει μέσα στην μέση του δρόμου;

Πολλά ψυχολογικά τα παιδιά!

Αν νομίζατε ότι μόνο εσείς τσακώνεστε με το φίλο σας μέα στην μέση του δρόμου φωνάζοντας σαν τρελοί και φυσικά τραβώντας τα απορημένα και χαιρέκακα βλέμματα των περαστικών, κάνετε πολύ μεγάλο λάθος!

Σας διαβεβαιώνουμε, ότι υπάρχει ένα διάσημο ζεύγος, το οποίο χωρίς καμία υπερβολή παίρνει βραβείο παράνοιας αλλά και... παθιασμένης σχέσης! Αναφερόμαστε φυσικά στην, παλαιστή, Emma Roberts και τον καλό της Evan Peters, οι οποίοι αφού σύρθηκαν στα αστυνομικά τμήματα έπειτα από τα σκαμπίλια που αντάλλαξαν, με τον Evan να χάνει κατά κράτος και να καταλήγει με σπασμένη μύτη και δαγκωνιές, αποφάσισαν να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στην παθιασμένη τους σχέση κι έτσι, αντίθετα με τις προβλέψεις, δεν χώρισαν!

Ωστόσο, ο φωτογραφικός φακός, τσάκωσε τα δύο ερωτευμένα(!) πιτσουνάκια, λίγες μόνο ώρες πριν, να καυγαδίζουν στην μέση του δρόμου και στη συνέχεια να ξεσπούν σε... γοερά κλάμματα! Το αντικείμενο της διαφωνίας τους πραγματικά δεν γνωρίζουμε ποιο ήταν, πιθανόν και να μην υπήρχε, αλλά αν λάβουμε υπόψη μας τα λόγια φίλου τους, ότι η σχέση τους είναι γεμάτη πάθος και ακραία συναισθήματα, μάλλον το επόμενο ραντεβού τους θα είναι σε κάποιο... νοσοκομείο!

Όχι ότι δεν μας αρέσει το πάθος, απεναντίας, αλλά όταν απειλούνται σωματικές ακεραιότητες είμαστε κομματάκι επιφυλακτικοί!

Διαβάστε ακόμη:

Ποια διάσημη ηθοποιός συνελήφθη για τον... ξυλοδαρμό του φίλου της;

12 χρόνια μετά: Δείτε πώς είναι σήμερα η Αννέτα από το «Είσαι το ταίρι μου»

Η Αυστραλέζα που έγινε πλούσια και διάσημη γράφοντας για δίαιτες, συνεχίζει να παχαίνει