Ποια σταρ ήθελε στα 12 της να παίξει την πόρνη και να πάρει ναρκωτικά;

Ποια σταρ ήθελε στα 12 της να παίξει την πόρνη και να πάρει ναρκωτικά;

Τελικά τα κατάφερε!

Tο εν λόγω κορίτσι μας δίνει πάντα τροφή για σχόλια. Από τότε ακόμη που ήταν το αγαπημένο αθώο κοριτσάκι του Disney. Μεγαλώνοντας όμως, άλλαξαν πολλά. Ομόρφυνε και πήρε τη ζωή στα χέρια της. Η Vanessa Hudgens κάνει αυτό που της αρέσει. Λατρεύει να γδύνεται, να φορά τα hippie συνολάκια της και να φωτογραφίζεται σε music festivals... και γιατί όχι; Αν εξαιρέσει κανείς οτι κάθε μήνα της hackάρουν το κινητό και διαρρέουν στα περιοδικά και το διαδίκτυο οι γυμνές προσωπικές φωτογραφίες της- όλα καλά!

Σε κάθε περίπτωση, η Vanessa ξέρει να προκαλεί έστω και άθελά της. Πρόσφατα αποκάλυψε πως από τα 12 της ήθελε να παίξει την πόρνη και να πάρει ναρκωτικά. Η ευχή της να διευρύνει το υποκριτικό της τελέντο, πραγματοποιήθηκε! Στην ταινία The Frozen Ground, παίζει μία pole-dancer που εκδίδεται και μπορεί να είναι θύμα (ή και όχι! μας το κρατάει έκπληξη) ενός κατά συρροή δολοφόνου. Λέει στο Heat:

Screen Shot 2013-07-19 at 10.05.39 AM

«Πάντα ήθελα να παίξω ένα βαρύ ρόλο. Θυμάμαι ήμουν 12 ακόμη και έλεγα: Θέλω να παίξω την πόρνη και να πάρω νακρωτικά. Το pole dancing...μου έσπασε τα νεύρα, αλήθεια. Η καρδιά μου κόντευε να σπάσει στα γυρίσματα. Με κοίταζαν όλοι από ψηλά, γιατί ο στύλος είχε στηθεί κάτω από το συνεργείο και ένιωθα τόσο άβολα»!

Διαβάστε ακόμη:

Ποιο θα είναι το νυφικό που θα φορέσει στο γάμο της η Angelina Jolie

Κι όμως είναι αλήθεια! Η 7χρονη Suri κάνει την γνωστή άσεμνη χειρονομία με το δάχτυλο