Mήπως η Heidi Klum αντιγράφει την Ελένη Μενεγάκη;

Γωγώ Φούντα
Mήπως η Heidi Klum αντιγράφει την Ελένη Μενεγάκη;

Αλλά η Μενεγάκη το κάνει καλύτερα;

Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από έναν άνθρωπο ευτυχισμένο και ερωτευμένο και το λέμε με πάσα ειλικρίνεια. Ωστόσο, είναι μερικές φορές που κάποιοι και στην προκειμένη κάποιες ξεφεύγουν εντελώς!

Όχι ότι ήταν ποτέ stylish και κλασάτη αλλά όσο να πεις μία ελάχιστη αξιοπρέπεια τη διέθετε, αλλά φαίνεται πως τελευταία, η Heidi Klum, ναι γι' αυτή μιλάμε, έχει ξεφύγει εντελώς! Μπορεί λοιπόν ο νέος της έρωτας με τον σωματοφύλακά της να την έχει ανανεώσει και να νιώθει ανάλαφρη και χαρούμενη σαν παιδούλα, αλλά το γεγονός ότι οι φωτογραφίες στις οποίες είναι ντυμένη, τείνουν να γίνουν κομμάτια συλλεκτικά, αποδεικνύουν περίτρανα ότι το κορίτσι αυτό έχει ξεμωραθεί!

Το πιο πρόσφατο κρούσμα... ξεγυμνώματος είναι μία νέα πόζα που ανέβασε αγκαλιά με ένα φοινικόδεντρο στα μαγευτικά νησιά Bora Bora! Η γερμανίδα μοντέλα για ακόμη μία φορά δεν φοράει σουτιέν, ενώ καλύπτει τα επίμαχα με τα χέρια της, αναρωτιόμαστε γιατί αφού τα έχουμε ξαναδεί και όχι μόνο αυτά! Υπό άλλες συνθήκες, τα βλέμματα θα τραβούσε το σχεδόν γυμνό κορμί του μοντέλου, αλλά την έχει τόσο πολύ βαρεθεί η ψυχή μας, που μην σας πούμε ότι μας χαλάει και το πλάνο με το συγκλονιστικό εξωτικό τοπίο από πίσω!

Έχουμε να ενημερώσουμε τη Heidi, ότι έχουμε κι εμείς στα μέρη μας μία ωραία και σέξι και που ανεβάζει φωτογραφίες στα social media, ναι την Ελένη Μενεγάκη, αλλά εκείνη διατηρεί την αξιοεπρέπειά της! Μήπως να την μελετούσε λίγο;

Διαβάστε ακόμη:

Το πιο cool όνομα στο Hollywood είναι ελληνικό!

Γλυκό αγοροκόριτσο: Αναγνωρίζετε ποια πασίγνωστη ηθοποιός είναι η πιτσιρίκα της φωτογραφίας;

«Να συμπεριφέρεστε στους άντρες σα να είναι σκυλάκια»: Ποια star προκάλεσε με τις δηλώσεις της;