Δείτε την Penelope Cruz πιο... έγκυο από ποτέ!

Γωγώ Φούντα
Δείτε την Penelope Cruz πιο... έγκυο από ποτέ!

Η διάσημη ηθοποιός μάλλον έχει ξεχάσει να γεννήσει!

Τι κι αν είναι έτοιμη να... εκραγεί; Δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να δίνει το παρόν σε εκδηλώσεις και events! O λόγος για την Penelope Cruz η οποία βρέθηκε σε μουσικό φεστιβάλ της Μαδρίτης μετά του συζύγου Javier Bardem, και πραγματικά ήταν πιο... έγκυος από ποτέ!

Βλέπετε, η ισπανίδα star περιμένει το δεύτερο παιδί της, το οποίο έπρεπε να έχει γεννήσει από τον... Ιούνιο! Το γεγονός λοιπόν ότι το δεύτερο κατά σειρά τέκνο Bardem αρνείται κατηγορηματικά να έρθει στον κόσμο, έχει κάνει τη διάσημη μαμά του να δείχνει σαν μία τεράστια μπάλα, γλυκύτατη φυσικά, αλλά με εμφανή τα σημάδια της δυσφορίας στην έκφρασή της.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που η Penelope έπιανε την μέση της, μία ο πόνος μία η ζέστη πολύ θέλει;, ενώ φαινόταν πραγματικά να μην τη χωράει ο τόπος! Παρόλα αυτά βέβαια, δεν έχανε το χαμόγελο αλλά και το κέφι της, καθώς δεν σταμάτησε να χειροκροτά τους καλλιτέχνες που ήταν στη σκηνή.

Έχουμε πάντως να παρατηρήσουμε ότι τελευταία τα διάσημα μωρά δεν λένε να... γεννηθούν! Μάλλον προπονούνται από νωρίς στο... σταριλίκι!

Διαβάστε ακόμη:

Kristin Scott Thomas, όπως λέμε Donatella Versace

Pippa Middleton: Σε ποιον θέλει να κάνει μήνυση και για ποιο λόγο;

Δείτε τη Jessica Alba άβαφη αμέσως μετά το γυμναστήριο!