Power Couples: Αυτά ήταν τα πιο hot ζευγάρια των 90's

Power Couples: Αυτά ήταν τα πιο hot ζευγάρια των 90's

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι

Η παραγωγός και σεναριογράφος της ταινίας Juno, Diablo Cody, ανέβασε, την περασμένη εβδομάδα, στον λογαριασμό του στο Twitter μία φωτογραφία από την δεκαετία του '90, όπου βλέπουμε την Gwyneth Paltrow και τον Brad Pitt. Την εποχή που οι δύο superstars ήταν ζευγάρι ήταν, αναμφισβήτητα, το πιο hot ζευγάρι της showbiz. Η φωτογραφία μας έκανε να θυμηθούμε πολλά άλλα power couples που σημάδεψαν την συγκεκριμένη δεκαετία και, για πολλούς από εμάς, την εφηβεία μας.
Ας ξεκινήσουμε με τους Britney Spears και Justin Timberlake. Πολύ πριν την δημόσια κατάρρευση της τραγουδίστριας, η ίδια ήταν η απόλυτη teen πριγκίπισσα της pop, και αυτός μέλος των 'nsync. Ο Puff Daddy και η Jennifer Lopez ήταν κάτι σαν το γαλαζοαίματο ζευγάρι της hip hop, πριν αυτός αλλάξει το όνομά του και αυτή γίνει η σύντροφος του Ben Affleck.

Ο Johnny Depp, πολύ πριν τους Πειρατές της Καραϊβικής υπήρξε ο αγαπημένος της -ανερχόμενης τότε- Winona Ryder αλλά και της απόλυτης fashionista Kate Moss (αλήθεια, εσείς με ποια τον προτιμάτε; Εμείς στηρίζουμε πάντα Kate). Δείτε στη gallery τα απόλυτα ζευγάρια της δεκαετίας του '90.

Διαβάστε ακόμα:
Star του Hollywood είναι τόσο ερωτευμένη που έχει τσάντα με το μονόγραμμα εκείνης και του άνδρα της
Ποιο διάσημο ζευγάρι του Hollywood χώρισε έπειτα από 2 χρόνια σχέσης;
Όταν οι celebrities έρχονται σε αμηχανία: Οι συναντήσεις με τους πρώην μπροστά στις κάμερες