«Πέταξα το Oscar γιατί ήταν γρουσούζικο»! Ποια star έκανε την... αλλόκοτη αυτή δήλωση;

Γωγώ Φούντα
«Πέταξα το Oscar γιατί ήταν γρουσούζικο»! Ποια star έκανε την... αλλόκοτη αυτή δήλωση;

Την αγαπάμε αλλά μάλλον κάτι δεν πάει καλά με τα μυαλά της!

Μπορεί πολλοί να σκότωναν για να βρίσκονται στη θέση της, βασικά όλοι οι ηθοποιοί του μάταιου τούτου κόσμου, αλλά φαίνεται πως η Jennifer Lawrence έχει κάπως διαφορετική άποψη για το Oscar που κέρδισε στην τελευταία απονομή των βραβείων.

Η 22χρονη ηθοποιός λοιπόν, μπορεί να ήταν το κεντρικό και σίγουρα πιο λαμπερό και φρέσκο πρόσωπο στην τελετή των βραβείων Oscar το Φεβρουάριο, καθώς ήταν η μεγάλη θριαμβεύτρια κερδίζοντας το βραβείο Ά Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία Silver Linings Playbook, αλλά φαίνεται πως το χρυσό αγαλματίδιο αποδείχθηκε... γρουσούζικο για την ηθοποιό!

Όχι δεν αναφερόμαστε στην καριέρα της, το κορίτσι δόξα τω θεώ δουλίτσα έχει, αλλά στην κακή ενέργεια που κουβαλάει το βραβείο! «Το Oscar έφυγε από το σπίτι μου κακήν κακώς γιατί κουβαλούσε αρνητική ενέργεια. Δεν ήθελα να το βλέπουν οι καλεσμένοι μου γι' αυτό πλέον είναι στο σπίτι των γονιών μου στο Kentucky! Μάλιστα πρώτη είχε παρατηρήσει η μητέρα μου την αλλαγή στη συμπεριφορά και τη διάθεσή μου και με συμβούλευσε να το απομακρύνω από το χώρο μου. Δεν μπορώ να το εξηγήσω, είναι απλά αλλόκοτο»!

Με συνοπτικές διαδικασίες λοιπόν βλέπουμε πώς ο θείος Oscar γίνεται αυτομάτως η... κούκλα του σατανά!

Διαβάστε ακόμη:

Ποιος διάσημος τραγουδιστής υπέγραψε αυτόγραφο πάνω στα οπίσθια μανιασμένης θαυμάστριάς του on stage; (φωτό)

Ράντου-Παπακωνσταντίνου: Δείτε πώς ήταν η Ελένη στα 18 της και ο Βασίλης στα 28

Η πριγκίπισσα Νταιάνα θα ήταν μια δοτική γιαγιά...