Kate Middleton: Όλα όσα διαβάσαμε, ακούσαμε και είδαμε μέχρι την γέννηση του βασιλικού μωρού

Kate Middleton: Όλα όσα διαβάσαμε, ακούσαμε και είδαμε μέχρι την γέννηση του βασιλικού μωρού

Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου έχει τραβήξει πάνω του, τα φώτα της δημοσιότητας, πολύ πριν γεννηθεί

Πολλούς μήνες πριν την γέννησή του, το πρώτο παιδί του πρίγκιπα William και της Kate Middleton μονοπώλησε το ενδιαφέρον των διεθνών Μ.Μ.Ε., αφού το υγιέστατο αγοράκι, που γεννήθηκε στις 22 Ιουλίου, είναι ο μελλοντικός βασιλιάς της Γηραιάς Αλβιόνας.

Η Kate μεταφέρθηκε στο St Mary's Hospital του Λονδίνου, το πρωί της 22ης Ιουλίου, συνοδεία του συζύγου της. Το ζευγάρι μπήκε από μία πλαϊνή είσοδο στο νοσοκομείο και αιφνιδίασε τις εκατοντάδες δημοσιογράφων και φωτορεπόρτερς που είχαν συγκεντρωθεί έξω από την πτέρυγα Lindo του νοσοκομείου ήδη από τις αρχές Ιουλίου, αφού η ημερομηνία που είχαν δώσει οι γιατροί στην δούκισσα του Cambridge για τον επικείμενο τοκετό ήταν στις 13 του μήνα.

Η εγκυμοσύνη της Middleton ανακοινώθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο, μετά από μήνες φημών και εικασιών από τα tabloids. Την ημέρα της ανακοίνωσης της εγκυμοσύνης, η Kate μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, έχοντας συμπτώματα υπερέμεσης- μίας βαριάς μορφής πρωινής ναυτίας. Τα συμπτώματα της δούκισσας ήταν αρκετά σοβαρά, με αποτέλεσμα να αποφεύγει, το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της, να κάνει δημόσιες εμφανίσεις. Από το δεύτερο τρίμηνο, όμως, με την κοιλίτσα της να έχει αρχίσει να φαίνεται, η Middleton ήταν δραστήρια ως συνήθως. Η δούκισσα παραβρέθηκε σε events, garden parties, επισκέφθηκε σχολεία, μουσεία και οργανισμούς, βρίσκοντας, ταυτόχρονα, χρόνο για να επισκεφθεί τα Starbucks, αλλά και να βγάλει βόλτα το σκυλάκι της στο Hyde Park.

Όπως και να' χει, το μωρό γεννήθηκε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα, υγιέστατο και είναι τρίτο στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου. Το αγοράκι, βάρους 3,6 κιλών, γεννήθηκε στο ίδιο μαιευτήριο με τον πατέρα αλλά και τον θείο του, και, σύμφωνα με τις αναφορές, ο William ήταν παρόν στην αίθουσα τοκετού. Όπως ήταν αναμενόμενο, η φρενίτιδα σε σχέση με τον διάδοχο ξεκίνησε από την πρώτη στιγμή ανακοίνωσης της εγκυμοσύνης της Middleton, με τα γραφεία στοιχημάτων να παίρνουν φωτιά σε σχέση με το φύλο, το όνομα αλλά και το βάρος του μωρού- σύμφωνα με αυτά, επικρατέστερο όνομα για το μωρό είναι τα George ή James. Ενδεικτικό της φρενίτιδας αλλά και της αγάπης που έχουν οι Βρετανοί για την βασιλική τους οικογένεια, είναι το γεγονός ότι δεν είναι λίγα τα ζευγάρια νέων γονέων που περιμένουν να δουν πώς θα ονομαστεί ο διάδοχος, για να δώσουν το ίδιο όνομα στα παιδιά τους. Πάντως, λογικά, το όνομα του μωρού, θα ανακοινωθεί κατά την αποχώρηση της οικογένειας από το μαιευτήριο.

Διαβάστε ακόμα:
Η πριγκίπισσα Νταιάνα θα ήταν μια δοτική γιαγιά...

Kate Middleton: Δείτε σε livestreaming τη γέννηση του διαδόχου του βρετανικού θρόνου