Ελεονώρα Μελέτη: Το κανάλι της ζητά να μεταμορφωθεί σε Ελένη Μενεγάκη

Ελεονώρα Μελέτη: Το κανάλι της ζητά να μεταμορφωθεί σε Ελένη Μενεγάκη

Επιστροφή στην παλιά της εικόνα

Πολλά είναι εκείνα που θα αλλάξουν την επομένη σεζόν στο star channel και όχι μόνο σε διοικητικό ή επίπεδο πλεύσης του σταθμού, αλλά και σε ό,τι αφορά την εικόνα.
Μια από τις εκπομπές που θέλουν να αλλάξει ριζικά, είναι η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. Οι αλλαγές που ξεκινούν από τη σκαλέτα της εκπομπής και τη θεματολογία -που θεωρείται πλέον τετριμμένη και ξεπερασμένη- φτάνουν μέχρι τη πλήρη μεταμόρφωση της παρουσιάστριας. Το κανάλι θέλει να αντικαταστήσει την ροκ και ατίθαση εικόνα της, με μια πιο θηλυκή και γλυκιά παρουσία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ζητάει ένα κανάλι από την Ελεονώρα να «αντιγράψει» την Ελένη Μενεγάκη. Η αρχή έγινε στο πρωινό του ΑΝΤ1 και τα ολέθρια αποτελέσματα τα γνωρίζουμε όλοι. Η παρουσιάστρια λοιπόν καλείται άλλη μια φορά, να μεταμορφωθεί σε λαμπερή ξανθιά με μακριά και κυματιστά μαλλιά, πιο γλυκιά, λιγότερο αθυρόστομη.

Μια μικρή δόση της νέας τη εικόνας, είδαμε από τις λήψεις που ανέβασε η ίδια στο instagram από τη φωτογράφησή της για το κυπριακό περιοδικό Omikron. Μάλιστα τη συγκεκριμένη φωτογράφηση επιμελήθηκε ο καλός της φίλος και κομμωτής Πάνος Καλλίτσης ενώ το make up ο προσωπικός μακιγιέρ της Ζέτας, Γιάννης Μαρκετάκης.