Χαμός στους Kardashians: Ποιο ζευγάρι κοιμάται σε χωριστά κρεβάτια;

Χαμός στους Kardashians: Ποιο ζευγάρι κοιμάται σε χωριστά κρεβάτια;

Πότε θα… εκραγεί η μαμά- μάντζερ της Kim Kardashian, Kris Jenner

Ποτέ δεν πρόκειται να ηρεμίσει η οικογένεια των Kardashian. Αυτή τη φορά ο γιος του Bruce Jenner (σύζυγος της μαμάς- μάνατζερ), Brody ήρθε να ρίξει λάδι στη φωτιά.

Οι σχέσεις του Brody με την θετή του μητέρα, Kris όπως λέγεται έχουν πιάσει πάτο και άνθρωποι από το στενό οικογενειακό τους περιβάλλον υποστηρίζουν ότι θέλει ο πατέρας του να χωρίσει από την μαμά- μάνατζερ της Kim.

Οι πρόσφατες διακοπές στην Μύκονο φαίνεται πως πυροδότησαν το ήδη τεταμένο κλίμα μεταξύ Kris και Brοdy, επειδή εκείνη, αρχικά, δεν τον προσκάλεσε να πάει μαζί τους. Μάλιστα ο πατέρας του ήταν εκείνος που του έκλεισε εισιτήρια για το νησι των ανέμων.

αρχείο λήψης 2

Οι δυο τους, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες ποτέ δεν τα πήγαν καλά. Συγκεκριμένα, ένα δημοσίευμα παρουσιάζει τον Brody πολύ δυσαρεστημένο με την Kris μιας και την θεωρεί υπεύθυνη που ο πατέρας του δεν ήταν στο πλευρό του όταν ήταν μικρός.

αρχείο λήψης 1

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Brοdy θα ήθελε ο πατέρας του να χωρίσει με την Kris ενώ επισημαίνεται ότι το ζευγάρι πια κοιμάται σε ξεχωριστά κρεβάτια, αφού ο Bruce περνά περισσότερο χρόνο στην κατοικία του στο Μαλιμπού.

Ο Brοdy λέγεται ότι θέλει να περνά περισσότερο χρόνο με τον πατέρα του αλλά όσο υπάρχει η Kris στην ζωή του αυτό δεν πρόκειται να γίνει.

Τι λεει η μαμά- μάνατζερ για όλα αυτά; Ε, που θα πάει θα την κάνει την έκρηξη δεν γίνεται. Έχει και τηλεοπτικό κοινό που πρέπει να ικανοποιήσει. Σωστά;

Διαβάστε επίσης:

Για ποιόν λόγο βγάζει...καπνούς η μαμά- μάνατζερ της Kim Kardashian;

Μέχρι και ψεύτικο μωρό επιστράτευσε η μητέρα της Kim Kardashian στην εκπομπή της