Πολύ χλωμή για να κοιμηθεί! Ποια celebrity τηλεφώνησε ξημερώματα στην αισθητικό της για να της κάνει... σολάριουμ;

Γωγώ Φούντα
Πολύ χλωμή για να κοιμηθεί! Ποια celebrity τηλεφώνησε ξημερώματα στην αισθητικό της για να της κάνει... σολάριουμ;

Όσο να πεις ήταν ένα θέμα έκτακτης ανάγκης!

Οι περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης έχουν να κάνουν συνήθως με την υγεία, με βλάβες και γενικότερα με οτιδήποτε είναι σοβαρό και δεν σηκώνει ουδεμία αναβολή! Αν δεν το ξέρατε, σας ενημερώνουμε ότι τώρα τελευταία, υπάρχει και κάτι ακόμα το οποίο είναι επείγον και πρέπει να γίνεται άμεσα: Το σολάριουμ!

Ήταν γύρω στις 1:30 τα ξημερώματα όταν η διάσημη ηθοποιός Helen Flanagan, η οποία βρίσκεται στο Λονδίνο για τα γυρίσματα του νέου της reality show Celebrity Super Spa, συνειδητοποίησε, έτσι όπως καθόταν ήσυχη στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της, ότι είναι πολύ χλωμή για να... κοιμηθεί! Χωρίς να χάσει χρόνο λοιπόν, τηλεφώνησε στην αισθητικό της η οποία και μετέβη εσπευσμένα στο ξενοδοχείο προκειμένου να της κάνει... σολάριουμ!

«Η Helen έχει μανία με την εμφάνισή της και επειδή την επόμενη μέρα είχε γυρίσματα για το show της, δεν ήθελε να δείχνει χλωμή και ασπρουλιάρα», υποστηρίζει με φυσικότητα, άτομο από το στενό της περιβάλλον!

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που η Flanagan δείχνει σημάδια... παράνοιας μιας και έχει δηλώσει, μεταξύ άλλων, ότι βουρτσίζει τα δόντια της 10 φορές την μέρα! Υποθέτουμε ότι στο άμεσο μέλλον θα την δούμε να κυκλοφορεί φαφούτα, κατάμαυρη από το σολάριουμ και φυσικά την πλατινέ αγέρωχη κόμη!

Διαβάστε ακόμη:

Η Kim Kardashian αγόρασε τουαλέτες από ατόφιο χρυσάφι

Να γιατί η Ελένη καθυστέρησε να υπογράψει το συμβόλαιό της

Δείτε πως είναι σήμερα το σώμα της Kylie Minogue χωρίς ρετους!