Ο χρόνος είναι ο καλύτερός τους φίλος! Αυτές είναι οι celebrities που αρνούνται να μεγαλώσουν

Γωγώ Φούντα
Ο χρόνος είναι ο καλύτερός τους φίλος! Αυτές είναι οι celebrities που αρνούνται να μεγαλώσουν

Και στις περισσότερες περιπτώσεις χωρίς καν την παρέμβαση νυστεριού!

Το γυναικείο φύλο έχει τους δικούς του ξεχωριστούς και ιδιαίτερους δαίμονες, οι οποίοι δεν κάνουν καμία διάκριση σε διάσημες και άσημες! Οφείλουμε να παραδεχτούμε πάντως, πως εμείς τα κορίτσια όλη μας τη ζωή παλεύουμε με τα κιλά και την κυτταρίτιδα και από ένα σημείο και μετά με το... χρόνο!

Κρέμες, πλαστικές επεμβάσεις και ένα σωρό πράγματα έχουν ανακαλυφθεί προκειμένου η γυναικεία ματαιοδοξία να ικανοποιηθεί και η εκάστοτε να ξεγελάσει το χρόνο, ή τουλάχιστον φαινομενικά, και να γελάσει λίγο το χειλάκι της. Υπάρχουν ωστόσο και κάποιες γυναίκες οι οποίες πραγματικά έχουν καταφέρει να κάνουν το χρόνο τον καλύτερό τους φίλο με αποτέλεσμα όσο μεγαλώνουν να γίνονται όλο και καλύτερες σαν το καλό κρασί.

Σίγουρα υπάρχουν αρκετές ανάμεσά μας οι οποίες είναι ευλογημένες από τη φύση αλλά επειδή δεν είναι δυνατόν να γνωρίζουμε όλες τις γυναίκες του κόσμου εμείς αναζητήσαμε ανάμεσα στις διάσημες κυρίες εκείνες που μεγαλώνουν όμορφα, φυσικά χωρίς ο χρόνος να έχει αλλοιώσει στο ελάχιστο τα όμορφα χαρακτηριστικά τους και σας τις παρουσιάζουμε.

Διαβάστε ακόμη:

Πολύ χλωμή για να κοιμηθεί! Ποια celebrity τηλεφώνησε ξημερώματα στην αισθητικό της για να της κάνει... σολάριουμ;

Είναι ένα από τα πιο hot κορμιά της ελληνικής showbiz: Αναγνωρίζετε το γλυκό κοριτσάκι της φωτό;

Η Kim Kardashian αγόρασε τουαλέτες από ατόφιο χρυσάφι