Ο Robert Pattinson έγινε ξανθός;

Ο Robert Pattinson έγινε ξανθός;

Μήπως γι αυτό κρύβεται;

Όχι ότι δεν είναι μαθημένος να τον κυνηγούν εκατοντάδες παπαράτσι σε κάθε δημόσια εμφάνισή του. Ο Robert Ρattinson από το 2009 και μετά, έχει μάθει να ζει με το κυνηγητό των φωτογράφων και των κοριτσιών που ουρλιάζουν και θέλουν μια φωτογραφία ή ένα κομμάτι από τα ρούχα του και μάλιστα το αντιμετωπίζει όλο θέμα με στωικότητα.

Γι αυτό το λόγο μας έκανε εντύπωση η υπερβολική άμυνα, το κρυφτούλι με τους παπαράτσι και το καπέλο μαζί με την κουκούλα που τον έκρυβε ολόκληρο. Όμως κάτω από όλο αυτό το καμουφλάζ, φάνηκε μια μικρή λεπτομέρεια. Τα ελάχιστα μαλλιά που διακρίνονται από το καπέλο είναι κατάξανθα.

Ο 27χρονος ηθοποιός αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον Καναδά για τα γυρίσματα της νέα ταινία του croneberg και το αλλάξει το χρώμα των μαλλιών για τις ανάγκες μιας ταινίας είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα στη ζωή ενός ηθοποιού, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση η μυστικοπάθεια κάνει τη διαφορά. Αν τα έβαψε πράγματι για ταινία, τότε γιατί τα κρύβει με τέτοια επιμέλεια; Μάλιστα κάποιοι σχολίασαν και το γεγονός ότι στις τελευταίες του δημόσιες εμφανίσεις φοράει πάντα σκουφάκι που κρύβει ερμητικά τα μαλλιά του.
Όπως και να έχει θα το μάθουμε σύντομα. Σε ότι αφορά τον Pattinson τίποτε δεν μένει κρυφό για πολύ καιρό.