Amita Motion Positive Group: Πέντε αγαπημένοι καλλιτέχνες καθοδηγούν ανερχόμενα ταλέντα!

Amita Motion Positive Group: Πέντε αγαπημένοι καλλιτέχνες καθοδηγούν ανερχόμενα ταλέντα!

Οι Μeλisses, οι Playmen, ο Stan, οι Vegas, και ο Μηδενιστής αναλαμβάνουν να δείξουν το δρόμο σε 5 ανερχόμενα ταλέντα. Ποιος θα τα καταφέρει καλύτερα;

Το Amita Motion Positive Group, το νέο πρωτοποριακό δημιουργικό project της Amita Motion βρίσκεται σε εξέλιξη και μας έχει ήδη παρασύρει στους πιο δυνατούς μουσικούς ρυθμούς! Πέντε δημοφιλείς καλλιτέχνες εμπνεύστηκαν από τη δύναμη της μουσικής, αναζήτησαν νέα ταλέντα και ανέλαβαν να δημιουργήσουν αντίστοιχα πέντε ξεχωριστά μουσικά projects με τελικό στόχο την ανάδειξη ενός νέου καλλιτέχνη ή συγκροτήματος.

Οι Μeλisses, οι Playmen, ο Stan, οι Vegas, και ο Μηδενιστής έχουν αναλάβει να μεταδώσουν τις γνώσεις τους και να καθοδηγήσουν με την εμπειρία τους τη Μελίνα Ζήση, τους Boys and Noise, τον Sin Boy, τον Barrice και τους Freaky Flows αντίστοιχα, σε όλα τα στάδια της επαγγελματικής διαδικασίας στη μουσική βιομηχανία: μαζί δημιουργούν το πρώτο τους single και video clip, την πρώτη τους επαγγελματική φωτογράφιση, ένα μοναδικό live web concert και εφαρμόζουν το πλάνο προώθησης του τραγουδιού για να το παρουσιάσουν στο κοινό. Οι fans των positive groups είναι εκείνοι που καθοδηγούν τους καλλιτέχνες να πάρουν τις σωστές αποφάσεις και θα καθορίσουν το νικητή! Νικητήριο Positive Group θα αναδειχθεί εκείνο που θα καταφέρει να συγκεντρώσει τους περισσότερους fans και τη θετική απόφαση της κριτικής επιτροπής κερδίζοντας την παραγωγή και προώθηση cd single καθώς και το video clip του. Επιπλέον, θα έχει την ευκαιρία να εμφανιστεί ζωντανά στη συναυλία-θεσμό της Ημέρας Θετικής Ενέργειας που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα!

Σε όλα τα στάδια αυτής της συναρπαστικής μουσικής εμπειρίας, το κοινό συμμετέχει ενεργά μέσα από τη σελίδα της Amita Motion στο Facebook και παρακολουθεί την πορεία των Positive Groups κάνοντας like & share, ενώ ο fan που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα positive points, θα κερδίσει εξάμηνο συμβόλαιο εργασίας στην ομάδα παραγωγής και προώθησης του νικητήριου Positive Group που ο ίδιος ανέδειξε.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής Θέμης Γεωργαντάς συμμετέχει δημιουργικά σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας του Amita Motion Positive Group, συμβάλλοντας με τη θετική του έμπνευση και ενέργεια.

Μάθετε περισσότερα για το Amita Motion Positive Group στο www.facebook.com/amitamotion και κάντε follow της Amita Motion στο twitter στο twitter.com/amitamotion για να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις και να μπείτε στο ρυθμό τις πιο θετικής ενέργειας!

Amita Motion Positive Group, Η δική μας πηγή θετικής ενέργειας!