Σχεδόν γυμνή: Ποια celebrity ξεσήκωσε σχόλια με το προκλητικό φόρεμα που επέλεξε;

Σχεδόν γυμνή: Ποια celebrity ξεσήκωσε σχόλια με το προκλητικό φόρεμα που επέλεξε;

Και μόνο με τα εσώρουχα να έβγαινε... δε θα έκανε μεγάλη διαφορά

Εντάξει, η αλήθεια είναι ότι δε μας έχει συνηθίσει και σε σικ εμφανίσεις, αλλά αυτή τη φορά σα να το παράκανε! Τρίτη βράδυ και τα σχόλια στο FHM party έδιναν και έπαιρναν. Μία κυρία είπε να εμφανιστεί σχεδόν γυμνή. Ποια είναι; Μα φυσικά η Helen Flanagan.

H διάσημη TV-περσόνα, είπε να αναστατώσει τα πλήθη. Επέλεξε, λοιπόν, ένα μαύρο διάφανο Agent Provocateur φόρεμα και το συνδύασε με τα μαύρα Christian Louboutin peep-toe της και ένα κλασικό Louis Vuitton clutch bag. Το φόρεμα έδειχνε να ασφυκτιά. Τα κορδονάκια έτοιμα να κοπούν. Το στήθος είχε πεταχτεί όλο έξω! Φυσικά αποκορύφωμα της βραδιάς ήταν η πανηγυρική της έξοδος. Η 22χρονη celebrity μπήκε στο αμάξι με το οποίο και έφυγε με τον πλέον άκομψο τρόπο. Ήθελε βλέπετε να φωτογραφήσουν και τα οπίσθιά της τα οποία ήταν σε κοινή θέα. Δεν εξηγείται αλλιώς. Πάντως η ίδια έδειχνε πολύ χαρούμενη! Θραύση έκανε πάλι, σου λέει.


Τι να πεις. Μακριά από εμάς. Παράδειγμα προς αποφυγήν κορίτσια. Δείτε τις φωτογραφίες στην παραπάνω gallery. Πώς σας φαίνεται το outfit; Συντηρητικό ε;

Διαβάστε ακόμα

Αποκλειστικές φωτογραφίες δείχνουν την Lea πληγωμένη μετά το θάνατο του Cory

Αποκτήστε το hot κορμί της Jennifer Aniston τώρα: Η personal trainer της μας αποκαλύπτει πώς!

H Katy Perry απολογείται στην Kristen Stewart για τη σχέση της με τον Pattinson