Δεν έχει τον Θεό του ο Cowell! Χάδια με την νυν παρουσία του συζύγου της;

Δεν έχει τον Θεό του ο Cowell! Χάδια με την νυν παρουσία του συζύγου της;

Τώρα οι δυο κολλητοί θα έχουν παιδιά με την ίδια γυναίκα. Μα, τι φιλία!

Από, χθες, που έγινε γνωστή η είδηση ότι ο εργένης Simon Cowell θα γίνει μπαμπάς από την Lauren Silverman αυτό που έχει προκαλέσει την μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι ο κριτής του X-Factor και ο εκατομμυριούχος Andrew Silverman,ο σύζυγος της Lauren, είναι φίλοι εδώ και πέντε χρόνια!

Με λίγα λόγια αυτή η ανδρική φιλία πλέον θα …ριζώσει για τα καλά, μιας και τα παιδιά τους θα είναι αδέλφια. Όσο περίεργο κι αν μας ακούγεται αυτό το οικογενειακό σχήμα οι δυο άνδρες φαίνεται πως δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Αρκεί να δει κανείς τις φωτογραφίες των τριών Lauren, Andrew και Simon στο σκάφος του μεγιστάνα κατά τις διακοπές τους στο St Barths, τον Ιανουάριο του 2012.

Εκείνη χάιδευε τρυφερά τα μαλλιά του Simon και ο άνδρας της (με τον οποίο είναι σε διάσταση) κοιτούσε σαν να μην τρέχει απολύτως τίποτα. Πραγματικά τα σχόλια περιττεύουν, μπροστά σε τέτοια ανωτερότητα. Οι φωτογραφίες τα λένε όλα. Σε κάποια μάλιστα ο σύζυγος πιάνει τα οπίσθια της γυναίκας του παρουσια του Simon που λιγο πριν τον χάιδευε ή σε κάποια άλλη φωτογραφία εκείνη ήταν απο πάνω του χωρίς να μπορεί κάποιος να καταλάβει τι ακριβώς γίνεται. Πάντως όλες οι φωτογραφίες είναι απο την ίδια μέρα!

Πριν λίγες ημέρες ο Andrew Silverman λέγεται πως κατέθεσε αίτηση διαζυγίου ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι σε αυτό το διαζύγιο θα υπάρξει μεγάλη διαμάχη λόγω των 225 εκατομμυρίων δολαρίων, τόσο υπολογίζεται η περιουσία του μεγιστάνα.

Οι πρώτες πληροφορίες πάντως λένε ότι η σχέση του ζευγαριού ξεκίνησε πριν ένα χρόνο αφού είχε χωρίσει τυπικά το ζευγάρι Andrew και Lauren, ενώ κάποιοι υποστηρίζουν πως ο μεγιστάνας θεωρεί ότι η γυναίκα του τον είχε απατήσει πολύ νωρίτερα σε κάποια από τις διακοπές που έκαναν όλοι μαζί.

Την ίδια ώρα που κάποιοι θέλουν να λένε ότι τον… τύλιξε και πως η Lauren είναι μια γυναίκα που της αρέσουν μόνο τα πάρτι και η διασκέδαση, η μητέρα του Simon Cowell δηλώνει: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη, αν ισχύει η είδηση. Είναι υπέροχο. Θα γίνει ένας καταπληκτικός πατέρας».

Ο πατέρας Simon προς το παρών δεν έχει κάνει καμία δήλωση, ωστόσο άνθρωποι του περιβάλλοντός του αφήνουν να διαρρεύσει ότι φρίκαρε με την είδηση της εγκυμοσύνης, δεν ήταν μέσα στα σχέδιά του, ωστόσο αναγνωρίζει ότι το παιδί είναι δικό του.

Όσο, για τον καλό του φίλο Andrew Silverman εθεάθη να βγαίνει από το πολυτελές διαμέρισμά του χαμογελαστός και δεν έκανε καμία δήλωση για το θέμα.

Διαβάστε επίσης:

Ποιος διεθνούς φήμης εργένης θα γίνει πατέρας -με την γυναίκα του κολλητού του;!

Τα πιο περίεργα κουσούρια των star του Hollywood