Το dress code το σωστό: Δε θα πιστέψετε πως πηγαίνει ντυμένη η Britney Spears στην... εκκλησία!

Γωγώ Φούντα
Το dress code το σωστό: Δε θα πιστέψετε πως πηγαίνει ντυμένη η Britney Spears στην... εκκλησία!

Έβαλε κάτι απλό και βγήκε το κορίτσι!

Tην αγαπάμε, την εκτιμάμε, τα τραγούδια της τα ξέρουμε απ' έξω κι ανακατωτά, αλλά είναι και κάποια πράγματα που δεν μπορούμε να συχγωρήσουμε στην, κατά τ' άλλα αγαπημένη, Britney Spears!

Ένα από αυτά, είναι και οι ενδυματολογικές της επιλογές, οι οποίες τα τελευταία χρόνια πάνε από το κακό στο χειρότερο μιας και στερούνται έστω και της παραμικρής υποψίας στιλ! Αφού λοιπόν επί αρκετά συναπτά έτη η πριγκίπισσα της ποπ μας έχει συνηθίσει σε ενδυνατολογικά τερατουργήματα, είπε να μη χαλάσει την παράδοση και να κάνει ακόμα μία απαράδεκτη εμφάνιση, αυτή τη φορά στην... εκκλησία!

Πήρε από το χεράκι τον καλό της, έβαλε ένα σούπερ μίνι φόρεμα και σέξι μαύρες μπότες μέχρι το γόνατο και είπε να εκκλησιαστεί και να την πλημμυρίσει η κατάνυξη! Όσοι είδαν την εμφάνιση αυτή, δεν μπόρεσαν να μην τη σχολιάσουν, αρνητικά πάντα, ενώ το γεγονός ότι η Britney τραβούσε κάθε τρεις και λίγο το φόρεμά της μπας και μαζέψει τα ασυμμάζευτα, έκανε πολλούς να αναρωτηθούν, και εμάς μαζί, για ποιο στο καλό λόγο έκανε την επιλογή αυτή!

Καταλαβαίνουμε ότι έχεις πολλά ρούχα Britney αλλά κι εσύ στην εκκλησία βρήκες να τα δείξεις; Σεμνά και ταπεινά!

Διαβάστε ακόμη:

Mε ποια νεαρή star θα απατούσαν τις συζύγους τους μεσήλικες κύριοι, χωρίς δεύτερη σκέψη;

Kim Kardashian- Kanye West: το διάσημο ζευγάρι χαρίζει μωρουδιακά ρούχα στο πριγκηπικό μωρό

Η πιο αξιαγάπητη φωτογραφία της εβδομάδας! Ποια star ανέβασε τα παπούτσια όλης της οικογένειας στο Instagram;