Ποιος διάσημος πρωταγωνιστής ανακοίνωσε ότι είναι gay;

Ποιος διάσημος πρωταγωνιστής ανακοίνωσε ότι είναι gay;

Παντρεύτηκε κρυφά τον σύντροφό του πριν ένα χρόνο

Ζούμε στις εποχές που οι δηλώσεις κάποιου για τη σεξουαλική του ταυτότητα δεν σοκάρουν κανέναν, απλά όταν τυχαίνει το οuting να το κάνει κάποιος διάσημος -πάντα στα πλαίσια του gossip- είναι μια πληροφορία που αποκτά ενδιαφέρον.
Ο τελευταίος που αποκάλυψε όχι μόνο ότι είναι gay, αλλά ότι έχει παντρευτεί κρυφά τον σύντροφό του στην Αυστραλία, είναι ο βραβευμένος, Ben Whishaw και σύμφωνα με πολλούς κριτικούς ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του.

Τον πρωτογνωρίσαμε και μας έκανε τρομερή εντύπωση με το ταλέντο του σαν Jean Baptiste, στην ταινία "Perfume" (o ήρωας με την σπάνια όσφρηση του βιβλίου του Πάτρικ Ζίσκιντ "Το άρωμα"), ενώ πολλοί θα τον αναγνωρίσουν ως τον Q από τον τελευταία ταινία του James Bond,το "Skyfall" ή από το σίριαλ "The Hour".

Αυτός ο ταλαντούχος ηθοποιός πέρσι τον Αύγουστο παντρεύτηκε κρυφά τον αυστραλό μουσικοσυνθέτη Mark Bradshaw στo Sydney. Οι δυo τους είχαν γνωριστεί το 2009 όταν δούλευαν στην ίδια ταινία και από τότε είναι ζευγάρι. Την είδηση την αποκάλυψε ο εκπρόσωπος Τύπου του ηθοποιού και μπορεί να μην το δήλωνε σε συνεντεύξεις του, αλλά ήταν άνετος και σχετικά ξεκάθαρος με το περιβάλλον του και ποτέ δεν έκρυψε την σεξουαλικότητά του από τους συναδέλφους του.
Εμείς να τους ευχηθούμε τα καλυτέρα και να μείνουν αγαπημένοι για όλη τους τη ζωή.