«Δεν ήμουν απλά κολλημένη με τα ναρκωτικά, τα ήθελα όλα μόνο για μένα». Ποια σταρ το είπε;

«Δεν ήμουν απλά κολλημένη με τα ναρκωτικά, τα ήθελα όλα μόνο για μένα». Ποια σταρ το είπε;

Κλείστηκε σε κλινικές αμέτρητες φορές πριν γίνει το style icon που γνωρίζουμε

Είναι από τις πιο γνωστές ιέρειες του στυλ. Θεωρείται από τους πιο ήρεμους και ευτυχισμένους ανθρώπους αυτή τη στιγμή στο Hollywood, ενώ είναι αρραβωνιασμένη με τον άντρα τον ονείρων της και σύντομα θα παντρευτούν.

Αποτελεί πρότυπο για πάρα πολλούς νέους με προβλήματα σωματικού βάρους, καθώς κατάφερε να χάσει μεγάλο αριθμό κιλών και να αποκτήσει το σώμα που πάντα ήθελε. Είναι ο μέντορας του αδερφού της και πρώην κολλητή της Lindsay Lohan. Ο λόγος για την Kelly Osbourne, η οποία έχει μπει σε κλινικές αποτοξίνωσης και ψυχιατρεία αμέτρητες φορές.

kelly-osbourne-zac-posen-sept--large-msg-135423281829

Όλα ξεκίνησαν από την παιδική της ηλικία, όταν αναγκαζόταν να φροντίζει εκείνη τους εξαρτημένους γονείς της οι οποίοι κατέρρεαν. Μάλιστα όταν ο Ozzy Osbourne τράκαρε μεθυσμένος και έμεινε για καιρό παράλυτος από τη μέση και κάτω, εκείνη αφηγείται:

'Θυμάμαι κοιμόμουν πεσμένη στο πάτωμα, στα σανίδια δίπλα στον πατέρα μου και περίμενα να ξυπνήσει. Κάθε μέρα έβαζα το μαγιό μου και τον έκανα μπάνιο. Ήμουν παιδάκι'.

'Με κρίνουν όλοι από τη στιγμή που γεννήθηκα όμως δεν γνώρισα ποτέ κάτι άλλο εκτός από τα ναρκωτικά. Αυτά ήταν η πραγματικότητά μου. Εκεί είχα μάθει ότι καταφεύγεις όταν έχεις πρόβλημα. Έχω μπει 7 φορές σε κλινική αποτοξίνωσης και δύο φορές νοσηλεύτηκα σε ψυχιατρική κλινική. Μια φορά μάλιστα η μαμά μου με έκλεισε σε ειδικό κελί επενδεδυμένο με μαξιλάρια για να με τρομάξει, αλλά περιμενα υπομονετικά μέχρι να βγω και να ξαναρχισω. Το κακό δεν είναι μόνο ότι έπινα ναρκωτικά, ήταν ότι δεν τα μοιραζόμουν κιόλας. Τα ήθελα όλα και μόνο για μένα', συνεχίζει η Kelly.

Διαβάστε ακόμη:



Ποια Spice Girl έγινε 41ος και είναι αγνώριστη;

Ποιος star δήλωσε για τη διάσημη πρώην του: «Το sex μαζί της ήταν τόσο βαρετό που αναγκαζόμουν να σκέφτομαι άλλες γυναίκες»