Ποια διάσημη έπαθε πρόσφατα σοκ όταν ανακάλυψε ότι ο παππούς της ήταν στρατιώτης των Ναζί;

Γωγώ Φούντα
Ποια διάσημη έπαθε πρόσφατα σοκ όταν ανακάλυψε ότι ο παππούς της ήταν στρατιώτης των Ναζί;

Αυτή κι αν είναι σοκαριστική αποκάλυψη!

Όλες οι οικογένειες κρύβουν ένοχα μυστικά και έχουν το, γνωστό μαύρο πρόβατο, το μέλος εκείνο που είναι κομματάκι ατίθασο και αντιδραστικό. Αν νομίζετε λοιπόν ότι οι πλούσιοι και διάσημοι, λόγω επαγγέλματος και προβολής, είναι συνήθως τα ιδιαίτερα και προβληματικά μέλη των οικογενειών τους, σας πληροφορούμε ότι κάνετε μεγάλο λάθος.

Η διάσημη αμερικανίδα κωμικός Chelsea Handler, που και ήσυχη δεν την λες, μίλησε πρόσφατα σε τηλεοπτική εκπομπή για το σοκ που έπαθε όταν ανακάλυψε ότι ο παππούς της από την πλευρά της μητέρας της, δρούσε για λογαριασμό των Ναζί κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου! Παρά το γεγονός λοιπόν, ότι οι γονείς της μητέρας της, Karl and Elizabeth Stoecker οι οποίοι κατάγονται από τη Γερμανία, μιλούσαν συχνά πυκνά στην μικρή εγγονή τους για τις δυσκολίες του πολέμου, δεν είχαν κάνει ποτέ λόγο για τις συγκεκριμένες δραστηριότητες του Karl ενώ όταν εκείνος δήλωνε αινιγματικά ότι το παρελθόν του είναι πολύ σκοτεινό, η Handler το εκλάμβανε πάντα ως χιούμορ!

Η διάσημη κωμικός αναφέρθηκε και στις προσπάθειες του πατέρα της, τα παιδιά του να έχουν όσο το δυνατόν λιγότερες σχέσεις με τους δύο αυτούς ανθρώπους ενώ έπειτα από κοινή απόφαση των γονιών της, τόσο η ίδια όσο και τα αδέρφια της μεγάλωσαν σε μία καθαρά εβραική οικογένεια, καθώς η οικογένεια του πατέρα της ήταν εβραίοι.

Η Handler δεν παρέλειψε να δείξει και φωτογραφίες των παππούδων της, ακόμα και εκείνες που τραβήχτηκαν έπειτα από σύλληψη του παππού Karl για αδιευκρίνιστους όπως είπε λόγους.

Διαβάστε ακόμη:

«Δεν ήμουν απλά κολλημένη με τα ναρκωτικά, τα ήθελα όλα μόνο για μένα». Ποια σταρ το είπε;

Ποια Spice Girl έγινε 41 και είναι αγνώριστη;

Ποιος star δήλωσε για τη διάσημη πρώην του: «Το sex μαζί της ήταν τόσο βαρετό που αναγκαζόμουν να σκέφτομαι άλλες γυναίκες»