Πώς είναι σήμερα το αγοράκι από την Έκτη Αίσθηση;

Πώς είναι σήμερα το αγοράκι από την Έκτη Αίσθηση;

Κι όμως πέρασαν 14 ολόκληρα χρόνια!

Πριν από 14 χρόνια, οι εραστές της μεγάλης οθόνης, βίωσαν την πιο απροσδόκητη κατάληξη ταινίας παρακολουθώντας το "The Sixth Sense" ή αλλιώς, την Έκτη Αίσθηση. Η ταινία τρόμου που έσπασε τα ταμεία το 1999 δια χειρός M. Night Shyamalan κέρδισε τις εντυπώσεις χάρη στον δεύτερο πρωταγωνιστικό ρόλο του μικρούλη τότε Haley Joel Osment.

Ο Haley κέρδισε Best Supporting Oscar για την ταινία και καθιέρωσε σαν ατάκα στο παγκόσμιο στερέωμα το "I see dead people." Κατόπιν έπαιξε στις επίσης επιτυχημένες ταινίες "Pay It Forward" και "Artificial Intelligence: A.I." που ολοκληρώθηκαν πριν καν μπει στην εφηβεία.

Το 2006, ο Haley τράκαρα οδηγώντας το αμάξι του πέφτωντας πάνω σε ένα τσιμεντένιο ταχυδρομικό κουτί, γλιτώνοντας μόνο με σπασμένα πλευρά και βγαλμένο ώμο. Καταδικάστηκε σε 3 χρόνια φυλάκισης εξαγοράσιμα με αναστολή μιας και οδηγούσε μεθυσμένος ενώ βρέθηκαν πάνω του και στο αυτοκίνητό του μικροποσότητες ναρκωτικών. Έκτοτε κάνει το σπηκάζ των Sora/Vanitas για το βιντεοπαιχνίδι Kingdom Hearts και συνεχίζει να εργάζεται ως ηθοποιός σε θεατρικές παραστάσεις και λιγότερο γνωστές τηλεοπτικές και κινηματογραφικές δουλειές.

Διαβάστε ακόμη:

Πως θα έμοιαζε ο Romeo Beckham αν ήταν γιος του Karl Lagerfeld;

Γνωρίστε τον 11χρονο που έχει κατακτήσει τον χώρο της μόδας με τα παπιγιόν του