Γιατί η Kate Upton ένιωθε απαίσια μετά την περιβόητη φωτογράφιση για το Sports Illustrated;

Γωγώ Φούντα
Γιατί η Kate Upton ένιωθε απαίσια μετά την περιβόητη φωτογράφιση για το Sports Illustrated;

Έχουν και οι σεξοβόμβες το... δράμα τους!

Tην επόμενη φορά κορίτσια που θα ευχηθείτε να ήσασταν ψηλή, ξανθιά και supersexy σκεφτείτε το και δεύτερη φορά γιατί πρέπει να σας πούμε ότι οι κοπέλες ανάλογης εμφάνισης αντιμετωπίζουν σοβαρότατα προβλήματα!

Μία από αυτές, και ίσως η κορυφαία φαντασίωση των αντρών την περίοδο αυτή, η Kate Upton ντε, μίλησε από καρδιάς και δε δίστασε να αποκαλύψει τα αρνητικά του να είσαι... καλλονή! «Μετά το εξώφυλλο για το Sports Illustrated το Φεβρουάριο του 2012, για τουλάχιστον ένα μήνα μετά δεν ήθελα να βγαίνω από το σπίτι! Περπατούσα στο δρόμο και όλοι οι άντρες, από τον μικρότερο μέχρι τον μεγαλύτερο με κοιτούσαν σαν ένα κομμάτι κρέας. Ένιωθα απαίσια»!

Και συνεχίζει να συγκλονίζει με το... γολγοθά της: «Ο κόσμος νομίζει για εμάς τα μοντέλα ότι είμαστε σαν μικρά παιδιά που δεν καταλαβαίνουμε και πολλά. Μάλιστα κάποτε είχα φορέσει σε μία φωτογράφιση ένα σταυρό που μου είχε κάνει δώρο η μαμά μου και μου τον βγάλανε χλευάζοντας την πίστη μου! Δεν είμαι ούτε μωρό ούτε πράγμα! Είμαι μία ενήλικη γυναίκα η οποία έχει βαρεθεί να της φέρονται όλοι ως... ξανθιά σεξοβόμβα»!

Πρώτον: Είσαι ξανθιά σεξοβόμβα εκτός βέβαια αν... βάψεις τα μαλλιά σου. Δεύτερον: Αν αρχίσεις να ντύνεσαι λίγο παραπάνω, ίσως σε δουν και κάπως διαφορετικά! Αλλά τι τα θες βρε Kate; Η ομορφιά είναι τόσο εφήμερη και αφού εσύ βγάζεις λεφτά με το τσουβάλι από αυτή, κοίτα τουλάχιστον να μην παραπονιέσαι! Γιατί υπάρχουν και συνομήλικες που αντιμετωπίζουν πολύ χειρότερες συνθήκες εργασίας χωρίς καν να έχουν τη ευκαιρία να το... βροντοφωνάξουν!

Διαβάστε επίσης:

Μα τι φοράς; Ποιο supermodel εμφανίστηκε με αυτό το διάφανο φορεματάκι;

Ποια γλυκούλα star ψηφίστηκε η αγαπημένη των αντρών αφήνοντας στη δεύτερη θέση την... Kate Upton;

Δείτε την Cameron Diaz και την Kate Upton με τα μαγιό στη Χαβάη