Η Emma Roberts το έχει χάσει: Αφού χτύπησε τον καλό της, έκανε τσαμπουκά και σε ουρά για... cronuts!

Γωγώ Φούντα
Η Emma Roberts το έχει χάσει: Αφού χτύπησε τον καλό της, έκανε τσαμπουκά και σε ουρά για... cronuts!

Μα τι της συμβαίνει τελοσπάντων;

Είναι ένα κορίτσι που σίγουρα έχει τα θεματάκια του μιας και δεν σταματά να προβληματίζει με την αλλόκοτη συμπεριφορά της! Ο λόγος για την ανιψιά της Julia Roberts, Εmma Roberts η οποία κάνει τα πάντα για να μας πείσει ότι δε στέκει και πολύ καλά στα μυαλά της καθώς μετά τον ξυλοδαρμό του αγοριού της(!) και τα μπλεξίματα με την αστυνομία, ήρθε ένα νέο περιστατικό να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο της παράνοιας.

Η Emma λοιπόν, όπως και όλη η Αμερική τελευταία, είναι μεγάλη φαν των Cronuts που είναι μία μίξη κρουασάν και ντόνατς! Αισθάνθηκε λοιπόν το κορίτσι μία λιγούρα και είπε να πάει να φάει την αγαπημένη της λιχουδιά λίγο πριν εμφανιστεί στο show του Jimmy Fallon. Υπολόγισε όμως χωρίς τον ξενοδόχο που στην προκειμένη ήταν η τεράστια ουρά πεινασμένων ανθρώπων οι οποίοι είχαν στηθεί υπομονετικά προκειμένου να ικανοποιήσουν τον απαιτητικό τους ουρανίσκο.

Η Emma βέβαια, καθότι και star και μάλλον... μάγκας, επειδή έχει και ένα πιο απαιτητικό πρόγραμμα όσο να πεις, σκέφτηκε να προσπεράσει μερικούς στην ουρά για να βρεθεί στα αγαπημένα της cronuts όσο το δυνατόν νωρίτερα! Όπως καταλαβαίνετε, ο υπόλοιποι όταν αντιλήφθηκαν την αδικία έγιναν έξαλλοι και τη στόλισαν κυριολεκτικά! Αφού βέβαια, η star έγινε ρεζίλι, στη συνέχεια υπέγραψε και κάποια αυτόγραφα γιατί πάνω απ' όλα είναι και άνθρωπος.

Emma μου, δεν σου είπε ποτέ κανείς να μην τα βάζεις με το πλήθος και δη το... πεινασμένο;

Διαβάστε ακόμη:

Οι πρώτες δηλώσεις του Michael Douglas για το διαζύγιό του

Lenny Κravitz: Πώς διατηρείται τόσο sexy στα 49 του;

Ποιος κούκλος αστέρας του Hollywood απέκτησε αυτή την μπυροκοιλιά;