Η αδελφή μεγάλης star του Hollywood ξόδεψε 20.000 δολάρια για να αδυνατίσει

Η αδελφή μεγάλης star του Hollywood ξόδεψε 20.000 δολάρια για να αδυνατίσει

Πόσο άσχημο να ζεις στη σκιά της διάσημης αδελφής σου;  

JUL

Η Nancy Motes είναι η μικρότερη ετεροθαλής αδελφή της Julia Roberts και όπως φαίνεται το να έχεις συγγένεια αίματος με μια από τις ωραιότερες και διασημότερες γυναίκες του Hollywood, δεν είναι εύκολο. Στην πρώτη της συνέντευξη που έδωσε στη The Sun, η Nansy μίλησε για τη μάχη της με τη παχυσαρκία και την κατάθλιψη ενώ αποκάλυψε πως η Julia Roberts συχνά έκανε υποτιμητικά σχόλια για το βάρος της.

«Το να είσαι σε μια οικογένεια με πολύ- πολύ ωραίους ανθρώπους είναι εκφοβιστικό» είπε χαρακτηριστικά η Nancy στη συνέντευξή της και συνέχισε λέγοντας ότι η Julia Roberts ήταν όμορφη και δημοφιλής από το σχολείο « Για πολλά χρόνια ένιωθα πως κρινόμουν για τα κιλά μου».

Η 37χρονη γυναίκα είπε πως ένιωθε σαν να προσβάλει την Julia με την εμφάνισή της και τον Ιούνιο του 2012 αποκάλυψε πως ξόδεψε 20.000 δολάρια για χειρουργική επέμβαση.

Όνειρό της, όπως είπε, ήταν να γίνει και εκείνη star του σινεμά αλλά ισχυρίζεται ότι ποτέ δεν την βοήθησε η αδελφή της. Σύμφωνα με τη Nancy, η Julia της έλεγε συνεχώς για το βάρος της και δεν ήθελε να την ακολουθήσει στο Hollywood λόγω της εμφάνισής της.

Οι σχέσεις των δυο αδελφών δεν είναι και οι καλύτερες ωστόσο η Nancy ελπίζει ότι κάποια στιγμή τα πράγματα θα φτιάξουν μεταξύ τους. Μάλιστα πρόσφατα εξασφάλισε μια δουλειά στην παραγωγή της σειράς Glee, χάρη στις επαφές της αδελφής της.

Διαβάστε επίσης:

Η αγαπημένη ροδακινόπιτα της Julia Roberts

Μeryl Streep-Julia Roberts: Μία νέα κόντρα γεννιέται;